Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.534
% 3.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.534
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Unibot (UNIBOT) Nedir? Ne İşe Yarar?

UniBot

UniBot, olarak bilinen popüler Telegram botu, Telegram uygulaması üzerinden kripto para alım satımı yapma imkanı sunar.

Platform kolay arayüzü ve birçok özellikle beraber merkeziyetsiz kopya işlem, DEX tabanlı limit emirlerini ayrıca MEV botlarına karşı koruma fırsatını sunmakta. Yakın zamanlarda büyük bir hype yakalayan varlık, alım satım zorluğunu kolaylaştırarak ve verimli hale getirerek daha önce yapılması zor olan bazı fırsatlara olanak sağlıyor.

Unibot Coin Nedir?

UNİBOT Coin projenin kendi yönetişim tokenidir. Bununla birlikte bu coin’e sahip olan kullanıcılar birçok fırsattan faydalanmaktadır.

Tokenomiks

Unibot lansman öncesi diğer projelerden farklı olarak bütün coin arzını likiditeye ekledi. Bununla beraber 1 Milyon adet Unibot Coin’in tamamı dolaşımda bulunmakta. Şuan piyasa fiyatı 57.29$ bandında olan coin’in 57.2 Milyon$ piyasa değerine sahip. Bot, platform üzerinden yapılan işlemlerde, vergi olarak %5 vergi uygulamakta. Bunun %1’i likidite havuzuna tekrar eklenmekte. Diğer %2’si sahiplere ve son kalan %2’lik payda işletme gideri için kullanılmakta.

Kullanıcılar ayrıca en az 10 adet Unibot Coin’e sahip olursa işlem ücretlerinin %40’ına kadar geri alabilmekte.

Kullanım Alanı

Unibot’u yeni başlayan tecrübesiz yatırımcılar birçok trader’ın işlemlerini kopyalayarak para kazanabilmekte. Ayrıca kullanıcıların bot üzerinden daha güvenli ve etkili alım satım yapmalarına olanak tanımakta.

UNIBOT

Avantajları

UniBot’un avantajları arasında, kolay arayüzü, merkeziyetsiz copy trade özelliği, kullanıcıların alım satım stratejilerini optimize etmelerine yardımcı olan özellikler likidite havuzuna katkıda bulunanlar için gelir paylaşımı özelliği bulunmaktadır.

Dezavantajları

Projenin dezavantajlarında biri kullanıcıların alım satım işlemlerinde ara sıra işlem ücreti sıkıntısı problem olabilmekte. Bunun yanı sıra kullanıcıların tokenlerini kaybetme riski de olabilmektedir.

Piyasa Verileri

    • Dolaşımdaki arz : 1M UNIBOT
    • Toplam arz : 1M UNIBOT
    • Maks. arz :1M UNIBOT

Unibot Nereden Alınır?

Gateio, HTX, Bitget borsalarında listeli durumda olan Unibot’un alım satım işlemlerini, saydığımız borsalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Borsalara kaydınız yoksa, borsaların komisyon indirimli kayıt linklerine bağlantı ile ulaşarak kayıt olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir