Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.026
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.026
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Txbit Borsası Kapanıyor!

Hollanda merkezli kripto para borsası Txbit kapanıyor. Bir duyuruda firma belirsiz düzenleyici koşulların ve “olumsuz piyasa değişimlerinin” kar elde etmesini ve faaliyet göstermesini zorlaştırdığını söyledi.

Kripto borsası yaptığı açıklamada, Uygunluk maliyetlerinin arttığı ve ürün marjlarızın sürekli baskı altında olduğu bir ortamda, eskisi gibi devam etmek bizim için savunulmaz hale geldi. “ Maalesef mevcut ortam devam etmemizi engelliyor dedi. 2018’de firma, Hollanda’yı “kripto para için uygun yasalara ve düzenlemelere sahip olarak tanımladı.

Bugün Txbit’in web sitesi planlı bir kesinti ile çevrimdışıydı. Bu süre içerisinde tüm açık siparişleri iptal edecek ve alım satım işlemlerini kapatacaktır. Daha sonra, para çekme işlemlerini eski hale getirecektir.

Web sitesi 14 Eylül’de kapatılacak. “Tüm müşterilerimizden 14 Eylül 2023 saat 12.00 Utc’den önce paralarını çekmelerini rica ediyoruz.”

Firma ek olarak “Bu süreci mümkün olan en kısa sürede tamamlamanızı tavsiye ediyoruz. 14 Eylül 2023’ten sonra kalan fonlar geri alınmayacak dedi.

Txbit borsanın kendin tokenini var ve dolaşımda olmayan kalan arzı yakmayı planlıyor. Borsa, Txbit tokeni gelecekte Pancakeswap’te alım satım için kullanılabilir olacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Txbit’in Veda Konuşması

Txbit,

“Bu kapatmanın neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz ve bu yolculuk boyunca anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

“Tüm projelere en iyisini diliyor ve yolculuklarında başarılı olmalarını umuyoruz. Diyerek veda açıklaması yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir