Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.742
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.742
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Twitter CFO’su, Şirketin Olası Kripto Varlık Yatırımı Hakkında Konuştu

Twitter CFO’su Ned Segal, şirketin olası kripto varlık yatırımı hakkında konuştu. Segal, şu an kripto varlıklara yatırım yapmanın mantıklı olmadığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ned Segal Wall Street Journal’a kripto varlıklar hakkında konuştu. CFO, şirketin kripto varlıklara yatırım yapmak istememesi ile ilgili olarak oynaklık faktörüne değindi. Segal, Twitter’ın bilançosunda daha değişken varlıklar tutmak için yatırım politikasını değiştirmek zorunda kalacağını söyledi ve şirketin menkul kıymetler gibi daha az değişken varlıkları elinde tutmayı tercih ettiğinin altını çizdi.

Diğer taraftan Twitter CEO’su Jack Dorsey’in kurucusu olduğu fintek şirketi Square, bilançosunda kripto varlıklar bulunduruyor. Dorsey büyük bir Bitcoin destekçisi ve yakın zamanda kullanıcıların kripto varlıklar ile daha fazla etkileşime girmesini sağlayacak bir dizi yenilik başlattı. Sosyal medya devi, kullanıcılara Bitcoin ile bahşiş gönderme ve son zamanlara damgasını vuran NFT özelliklerini kullanabilme gibi bir dizi özellik üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Bitcoin’de kısa vade teknik görünümde karşımıza çıkan düşüş beklentisi ise CFO’nun bu açıklamaları ile hızlandı. Bitcoin son 24 saatte yaklaşık %7 düşerek 60.300 dolara kadar geriledi. Varlık yayın saati itibariyle 60.700 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir