Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.795
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.795
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Trader Joe, Arbitrum Platformunda Hizmet Verecek

Avalanche (AVAX) tabanlı merkeziyetsiz borsa Trader Joe, Ethereum ölçeklendirme platformu Arbitrum için hizmetlerini başlatacak.

Kripto para endüstrisinin günden güne gelişim göstermesi, beraberinde birçok yeni projeye de hayat veriyor. En büyük ikinci kripto platformu Ethereum, beraberinde getirdiği sorunlar ile gündeme geldi. Ölçeklenebilirlik, maliyet düşürme ve hızlı işlem konuları, Ethereum ölçeklendirme platformlarını ortaya çıkardı. Bunlardan birisi olan Polygon, küresel popülerlik elde etti. Son olarak aynı amaçla ortaya çıkan Arbitrum, kripto yatırımcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Ayrıca popüler projeler, Arbitrum ağına da entegrasyon sağlamak için mesai harcıyorlar.

Avalanche Tabanlı Trader Joe, Artık Arbitrum Ağında da Olacak

Merkeziyetsiz akıllı sözleşmeler platformu Avalanche’da (AVAX) hizmet veren Trader Joe, yeni bir adım attı. Merkeziyetsiz borsa, Arbitrum için de hizmet vereceğini duyurdu.

Bu yeni adım, Trader Joe‘nun piyasaya çıktığı günden beri ilk defa farklı bir ağda da çıkması anlamına geliyor. Merkeziyetsiz borsa, Avalanche ağında en yüksek işlem hacmine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Platform, ilerleyen günlerde Arbitrum‘un test ağında devreye girecek. Ayrıca önümüzdeki yılın başlarında, mainnet tarafına geçiş lansmanı yapılması bekleniliyor.

Merkeziyetsiz borsa, Arbitrum ağında sınırlı bir şekilde çıkacak. Kendi token’ı JOE, borç verme platformu Banker Joe ve NFT pazar yeri Joepegs gibi özellikler yalnızca Avalanche ağında olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir