Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.429
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.429
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

FTX Japan, Müşteri Fonlarını İade Etmeyi Planlıyor

FTX’in Japon kuruluşu, müşteri fonlarını iade etmek için bir plan hazırlıyor.

FTX Japan, 2 Şubat’ta Japon kripto borsası Liquid’i satın aldıktan sonra bu yıl Haziran ayında faaliyete geçti. Borsanın Japon müşterilerine hizmet vermesi amaçlanıyordu. Ancak, FTX’in Kasım ayı başında yaşadığı likidite sorunları nedeniyle, ana şirketine benzer şekilde FTX Japan’da para çekme işlemleri 8 Kasım’da durduruldu.

Japonya Finansal Hizmetler Ajansı, 10 Kasım’da FTX Japan’a karşı idari işlem başlattığını duyurdu. Yeni mevduat kabulü gibi diğer ticari faaliyetleri askıya almasını ve bir iş geliştirme emrine uymasını emretti.

FTX Japan, Müşteri Fonları için İade Planı Hazırlıyor

Şu anda feshedilmiş olan FTX Japan, müşterilerinin varlıklarının FTX’in iflas işlemlerinin bir parçası olmadığını doğruladıktan sonra, para çekme işlemlerine devam etmek için bir yol haritası çıkardı.

Firma 1 Aralık’ta bir güncelleme yaparak, kripto borsalarının müşteri fonlarını kendi varlıklarından ayırmasını zorunlu kılan Japon düzenlemeleri nedeniyle; müşterilerinin varlıklarının FTX Japan’ın mülkünün bir parçası “olmaması gerektiğini” doğrulayabildiğini belirtti.

11 Kasım’da FTX Trading’in 11. bölüm iflas başvurusunun bir parçasını oluşturan 134 şirketten biri olarak listelenen FTX Japan, öncelikli odak noktalarının para çekme işlemlerini yeniden etkinleştirmek olduğunu iddia etti. Aynı zamanda, bunu 2022’nin sonuna kadar yapmayı hedeflediklerini bildirdiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir