Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.390
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.390
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Toncoin Neden Yükseliyor?

Toncoin

The Open Network’un para birimi olan Toncoin , Telegram ile yaptığı ortaklığın ardından ciddi bir yükseliş yaşadı.

$2.5 fiyatlarına kadar yükseliş yaşayan TON‘un bir sonraki hedefiyse $3. TON an itibariyle %12 fiyat artışıyla birlikte $8.2 Milyar piyasa değerine sahip. Ayrıca son işlem gördüğü fiyat $2.38

Toncoin son yükselişiyle beraber Solana gibi büyük kripto para birimlerinin piyasa değerlerini geçti. Bu yükselişle beraber piyasa değerine göre 9. en büyük kripto para birimi haline geldi.

Eğer yükseliş devam ederse piyasa değeri olarak Cardanoyu bile geçmesi muhtemel. Toncoin, geçtiğimiz hafta %35’ten fazla artış yaşamıştı. Geçen ayda ise toplamda %66’lık bir artış yaşadı. Eğer fiyat $2.66 seviyesini geçerse $3 ihtimali artacaktır.Bunun yanında fiyat $1.95 fiyatının altına düşmemeli.

TON genel olarak düşüş eğiliminde olan piyasaya rağmen güçlü duruyor. Ayrıca RSI’nın 85 seviyelerinde yani aşırı satış seviyesinde olduğu unutulmamalı.

Toncoin Telegram Ortaklığı

TON’un haftasonu gösterdiği performansın en büyük etkisi şüphesiz Telegram ile olan ortaklığı. Ayrıca TON’daki bu heyecan, Telegram’ın kripto cüzdanı olan Ton Space’yi entegre ettiğini duyurmasıyla arttı. Özellikle kriptoda geniş bir kullanıcı sayısı olan Telegram, Toncoin ile olan bu anlaşmayla dikkat çekti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir