Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.468
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.468
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Three Arrows Capital’den, Digital Currency Group ve FTX Hakkında Çarpıcı İddia !

Three Arrows Capital Kurucu Ortağı Su Zhu, Digital Currency Group ve FTX’in Terra’ya (LUNA) Saldırmak İçin Komplo Kurduğunu Söyledi.

İflas eden kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucu ortağı, kendi yasal incelemesi sürerken Digital Currency Group ve FTX hakkında suçlama girişiminde bulundu.

Zhu Su, Digital Currency Group’un (DCG) Mayıs 2022’de çöken Terra’nın yerel algoritmik stabilcoin’i LUNA’ya “saldırmak için FTX ile komplo kurduğunu” iddia etti.

“Yaz aylarında bizim iflasımızın yanı sıra Babel ve GBTC’de yer alan diğer firmalardan da önemli kayıplar aldılar. O zaman sakin bir şekilde yeniden yapılandırabilirlerdi. Bunun yerine, sihirli bir şekilde deliği dolduran sol cepten sağ cebe çağrılabilir bir senet uydurdular. Bu, pokerde kaybeden bir çocuğun ‘ben iyiyim, babam sana ödeme yapacak, bırak oynamaya devam edeyim’ demesine benziyor, ama eğer babanız aslında kendinizseniz.

FTX gibi onlar da aylarca yanlış yönlendirme yapmaya devam ettiler, bize saldırmak için çeşitli yöntemler kullandılar ve kimsenin Genesis’in deliği nasıl doldurduğu gibi zor soruları sormasına izin vermediler. FTX gibi onlar da altı ay boyunca iflas halindeyken daha fazla mevduat alarak ve [piyasanın] yükselmesini umarak geçirdiler.”

3AC’nin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC), şirketin ajanslara kayıt yaptırmamak ve mali durumu hakkında yatırımcıları yanıltmak için ihlallerde bulunma olasılığı nedeniyle kendi yasal incelemesiyle karşı karşıya olduğu bildiriliyor. Zor durumdaki firma bildiğiniz üzere Temmuz ayında iflas etmişti.

Digital Currency Group şirketinde ise son durum, iştiraklerinden biri olan kripto borç veren Genesis’in geçen yıl kripto sektörünü vuran iflaslar nedeniyle para çekme işlemlerini askıya almasının ardından likidite sorunlarıyla karşı karşıya.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version