Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.289
% 2.52
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.289
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Three Arrows Capital, Genesis’ten 2,36 Milyar Dolar Borç Aldı

 

Three Arrows Capital, Genesis’ten 2,36 Milyar Dolar Borç Aldı

Bundan sadece birkaç ay öncesine kadar kripto para sektörünün en büyük yatırım şirketlerinden biri olarak görülen Three Arrows Capital, Genesis’ten aldığı 2,36 milyar dolarlık borcu geri ödeyemedi.

Genesis, verdiği borçların bir kısmını geri alabilmek için Three Arrows Capital’ı 15 Haziran’da New York’taki American Arbitration Association’a şikayet etti ve şirketin biri Ocak 2019, diğeri Ocak 2020 tarihli olmak üzere iki kredi anlaşmasını ihlal ettiğini belirtti.

Bitcoin Madencilik Şirketi Genesis Digital Assets Rekor Yatırım Aldı! :  Muhabbit

Ancak şirket bu süreci Three Arrows Capital’ın Teneo denetimindeki tasfiye süreci başladıktan sonra durdurma kararı aldı.

Genesis, 3AC’ye maruz kalması nedeniyle dokuz haneli potansiyel bir kayıpla karşı karşıya kaldı, ancak borcun tam boyutu şu ana kadar bildirilmedi. Belgelere göre 3AC tarafından Genesis’e borçlu olunan 2.36 milyar dolarlık ödenmemiş kredi bakiyesi bulunmaktadır. Ayrıca, borcun teminatsız olduğunu ve Genesis’in geçen ay New York’ta Amerikan Tahkim Derneği (AAA) aracılığıyla 3AC’ye karşı tahkim işlemlerine başlayarak kredilerinin bir kısmını geri almaya çalıştığını da gösteriyorlar.

Ancak Genesis, Haziran ayı sonlarında 3AC’nin tasfiyesini denetlemek üzere danışmanlık firması Teneo’nun atanmasından sonra tahkim sürecini duraklatmış görünüyor. 3AC, 1 Temmuz’da New York’ta Fasıl 15 iflas başvurusunda bulundu. “Hem DCG hem de Genesis bilançoları güçlü kalmaya devam ediyor. Three Arrows Capital’e maruz kalmamakla birlikte, Genesis iyi sermayelendirilmeye devam ediyor ve operasyonları her zamanki gibi işliyor ”dedi.

Sadece birkaç ay öncesine kadar, düzinelerce blok zinciri geliştiricisini, DeFi girişimini ve kripto altyapı sağlayıcısını destekleyen 3AC, kripto sektörünün önde gelen yatırım şirketlerinden biri olarak kabul ediliyordu. Ancak, kripto borç verenlerin hedge fonuna yüz milyonlarca dolarlık teminat destek kredilerini tasfiye ettiği ortaya çıktığında, Haziran ortasından başlayarak, son birkaç ayda serveti hızla tersine döndü.

Bu Altcoin Projesinde Rug Pull Olayı: Fiyat Çöktü Gitti!

 

Digital Currency Group, Genesis’in “faaliyetlerini sürdürüp büyütebilecek” sermayeye sahip olabilmesi için bu borçları kendi üstüne aldı. Bu sebeple Three Arrows Capital’a verilen borcun yol açabileceği zararlar Genesis’i değil, Digital Currency Group’u etkileyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Haberler’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version