Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.800
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.800
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Theta (THETA) ve Google Cloud Ortaklık Kurdu

Theta,THETA,Google Cloud,guardian Node,Theta Google Ortaklık

Theta (THETA), bugün San Francisco’da düzenlenen Google Cloud Next konferansında, “Videodan Metne Uygulamaları için Model Pipeline” adlı yenilikçi bir işbirliği sunmak amacıyla Google Cloud ile stratejik bir ortaklık kurdu.

Bu proje, Theta’nın dağıtık ağının güçlü bulut altyapısını kullanarak video, medya ve eğlence sektörlerinde yapay zeka uygulamalarını nasıl geliştirebileceğini göstermeyi hedefliyor.

Google Cloud’un Web3 müşteri mühendisi Brice Perez tarafından gerçekleştirilen sunumda, birden fazla derin öğrenme modelini ardışık olarak kullanarak model pipeline’ın nasıl işlediği ayrıntılı bir şekilde açıklanacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu işbirliği, Theta’nın video dağıtım ağı ve Google Cloud’un güçlü altyapısının birleşerek yapay zeka odaklı videodan metne dönüşüm uygulamalarının geliştirilmesine olanak tanıyacak önemli bir adımı temsil ediyor. Bu işbirliğiyle birlikte, video içeriğini metin verilerine dönüştürme ve bu verileri farklı uygulamalarda kullanma konusundaki yeni olanaklar keşfedilecektir.

Model pipeline, video transkripsiyonu, çeviri, özetleme, duygu analizi ve içerik moderasyonu gibi çeşitli görevleri başarılı bir şekilde gerçekleştirebilen bir sistemdir. Bulut ve edge mimarilerini birleştirerek, pipeline yüksek kullanılabilirlik, ölçeklenebilirlik, kaynak verimliliği ve düşük gecikme süresi gibi avantajları bir araya getirir.

Theta tarafından resmi bir blog gönderisi olarak duyurulan bu gelişme, THETA altcoin’in fiyatında ani bir hareketliliğe neden oldu. Fiyatı 0.63 dolar seviyelerinden başlayarak 0.685 dolara kadar yükseldi.


İlginizi Çekebilir:SEC, Bitcoin ETF Başvurularını Erteledi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir