Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.530
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.530
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

The Sandbox, Muhteşem Yüzyıl NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

The Sandbox’ın NFT Koleksiyonu: Muhteşem Yüzyıl!

Muhteşem Yüzyıl, The Sandbox ile dijital dünyada yeni bir döneme adım atıyor! The Sandbox, Türkiye’deki ilk NFT koleksiyonu olan Muhteşem Yüzyıl’ı duyurdu. İşte detaylar!

Türk Tarihi Kurgu Dizisi: Muhteşem Yüzyıl

140’tan fazla ülkede 500 milyondan fazla kişi tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Türk tarihi kurgu dizisi Muhteşem Yüzyıl, Kanuni Sultan Süleyman ile Hürrem Sultan’ın hayatını konu alıyor.

Şimdiyse Muhteşem Yüzyıl, The Sandbox platformunda hayat buluyor. Tims Production, dünyanın önde gelen metaverse platformu plan The Sandbox ile iş birliği yaparak, dizinin ilk NFT koleksiyonu olan Avatar Koleksiyonu’nun lansmanını duyurdu.

Bu NFT koleksiyonuyla birlikte Muhteşem Yüzyıl, dünyada The Sandbox metaverse’te yer alan ilk Türk dizi olurken, The Walking Dead’den sonra bu evrende yer alan ikinci global dizi olmuştur.

The Sandbox’ın NFT Koleksiyonu: Muhteşem Yüzyıl!

The Sandbox’ın Türkiye’deki İlk NFT Koleksiyonu

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ilk NFT koleksiyonu olan Avatar Koleksiyonu, aynı zamanda The Sandbox’ın Türkiye’deki faaliyetlerine ait ilk NFT koleksiyonudur.

Muhteşem Yüzyıl Avatar Koleksiyonu, dizinin ikonik karakterlerini ve atmosferini metaverse evrenine taşımaktadır. Tims Productions ve The Sandbox tarafından özel olarak tasarlanan bu koleksiyon, sanal dünyada eşsiz bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır. Her avatar, tarihi dönemin zenginlik ve ihtişamını yansıtmak için özenle hazırlanmıştır.

1500 adet avatar’dan oluşan bu sınırlı üretim koleksiyon, dizinin karakterleri olan Hürrem Sultan, Kanuni Sultan Süleyman gibi karakterlerden oluşmaktadır.

Muhteşem Yüzyıl Avatar Koleksiyonu Detayları

  • Muhteşem Yüzyıl Avatar Koleksiyonu, 1500 adet avatar’dan oluşmaktadır.
  • Koleksiyonun oyun deneyim etkinliğiyse 9 Nisan tarihinde başlayacak olup, 9 Mayıs tarihinde sonlanacaktır.
  • Etkinliğin ödül havuzundaysa 35.000$ değerindeki 50.000 adet SAND bulunmaktadır. (Ödülden faydalanabilmek için The Sandbox’ta KYC kimlik doğrulama adımını tamamlamış olmanız gerekmektedir.)
  • Ürünlerin halka açık satış fiyatı 120 SAND, indirimli fiyatıysa 90 SAND olarak belirlenmiştir.
  • Halka açık satış 13 Mart 2024 tarihinde başlayacak olup, etkinlik ise 9 Nisan 2024 tarihinde başlayacaktır.

Muhteşem Yüzyıl NFT Koleksiyonu

Avatar Sahiplerine Özel Ödüller

İstanbul’a Tarihi Tur: Rastgele seçilen 5 şanslı avatar sahibi, 2 günlük tarihi bir İstanbul gezisi kazanacak.

Yapımcı ile Tanışın: Rastgele seçilen 20 avatar sahibi, özel bir online buluşma ile yapımcı Timur Savcı ile tanışarak Muhteşem Yüzyıl’ın perde arkasına dalacak.

Limited Edition Poster: Rastgele seçilen 500 avatar sahibi, özel bir Muhteşem Yüzyıl x The Sandbox posteri kazanacak.

Oyun İçi Etkinlik Ödülleri: Oyun içi etkinlik deneyiminde avatar sahiplerine özel 50.000 SAND ödül havuzundan faydalanın.

Muhteşem Yüzyıl Avatar Koleksiyonu’nun ön satış kayıtları 5 Mart’ta başlayacaktır. İndirimli satış için kayıt olan tüm kullanıcılar 90 SAND karşılığında 11 Mart tarihinde avatarlarını mint’leyerek satın alabilecekler.

Herkese açık satış ise 12 Mart’ta 120 SAND karşılığında gerçekleşecektir.


İzin verilenler listesine kaydolmak, ön satıştan ve indirimli fiyattan yararlanmak için buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


The Sandbox x Tims Production

The Sandbox, blok zincir teknolojisi ve sanal gerçeklik alanlarını birleştirerek oluşturulan bir metaverse platformudur. Bu platform, kullanıcıların kendi dijital varlıklarını yaratmalarına, topluluklarını oluşturmalarına ve etkileşimde bulunmalarına olanak tanır. The Sandbox, oyunculara ve yaratıcılara oyunlar, eğlenceli deneyimler ve dijital sanat eserleri oluşturma ve paylaşma imkanı sunar. Oyun içi ekonomisi, NFT’ler ve kendi NFT’lerini oluşturabilme gibi özelliklerle, kullanıcıların gerçek para kazanabilecekleri bir ortam sağlar.

The Sanbox hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar için buraya tıklayarak “The Sandbox Nedir” adlı proje inceleme yazımıza göz atmayı unutmayın.

Tims Productions, Türk televizyonculuğunun önde gelen yapımcılarından biri olarak 2006 yılında Timur Savcı tarafından kuruldu. Kuruluşundan bugüne, Tims Productions’ın başarılı yapımları Türk televizyon sektörüne yön vermiştir. Timur Savcı, 20’den fazla diziye imza atarak sektörde deneyimli bir yapımcı olarak tanınmıştır.


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir