Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.484
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.484
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

The Sandbox, Metaverse Güveliği İçin Adım Atıyor

Metaverse

Merkezi olmayan bir metaverse platformu olan The Sandbox, güvenlik entegrasyonu geliştirmek üzere Ledger Enterprise ile ortaklık kuracağını duyurdu.

Metaverse sektörü gelişmeye devam ediyor. Sektörün önde gelen platformlarından biri olan The Sandbox, metaverse güvenliği konusunda önemli adımlar atıyor. The Sandbox, yayınladığı duyuruda güvenlik entegrasyonu geliştirmek üzere Ledger Enterprise ile ortaklık kuracağını duyurdu.

The Sandbox, NFT koleksiyonlarını Ledger cüzdanına taşıyacak olan ortakları için bu güvenlik çözümü sağlayıcısı ile işbirliği yapacak. Ayrıca, The Sandbox, Ledger Enterprise’da bir DApp olarak görünecek ve Ledger Live masaüstü uygulamasına belirli bir widget da entegre edilecek.

The Sandbox koleksiyon cüzdanındaki tüm NFT’ler Ledger Enterprise cüzdanına aktarılacak ve aynı zamanda LAND sahibi ekosistemine Ledger Enterprise’ı önerecekler. Bu girişim, metaverse’de kripto eğitimini teşvik etmek için The Sandbox ve Ledger arasında yakın zamanda kurulan ortaklığı genişletiyor.

Geçmişte de birlikte çalışan şirketler, School of Block adlı bir oyun aracılığıyla kripto güvenlik eğitimini teşvik etmeye çalışmışlardı. The Sandbox’ın iletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı Ariel Wengroff, bu deneyimden heyecan duyduklarını ifade etti.

Öte yandan, The Sandbox, metaverse gelişiminde Suudi Arabistan hükümeti ile bir mutabakat zaptı imzalayarak birbirlerini keşfetme, tavsiye etme ve destekleme sözü verdi. Ayrıca, Snoop Dogg, Gucci, Tim, Atari, HSBC ve Warner Music Group gibi Web3 alanının hem içindeki hem de dışındaki en büyük isimlerle de ortaklık kurmuşlardı.

Son olarak, Ledger, C Serisi finansman turunun genişletilmesiyle 109 milyon dolar (100 milyon avro) toplayarak değerini 1,4 milyar dolara (1,3 milyar avro) çıkardı. Bu sermaye, şirketin dağıtım ağını genişletmek, üretimi artırmak ve yeni ürünler geliştirmek için kullanılacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version