Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.732
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.732
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tether’den Rekor Kar Bildirimi!

TETHER

2023’ün son çeyreğinde Tether, küresel stablecoin piyasasının öncüsü olarak 2.85 milyar dolarlık olağanüstü bir net kar açıklamasıyla dikkat çekti. Bu dönem için yapılan BDO denetimi, yıl sonu itibarıyla Tether’in 5.4 milyar doları aşkın bir yedek rezerve sahip olduğunu gösterdi.

Dönem boyunca şirketin büyük bir kısmı ABD Hazine tahvillerinin faiz gelirlerinden sağlanan yaklaşık 1 milyar dolarlık işletme karı elde etmesi dikkat çekiciydi. Bunun yanı sıra, Altın ve Bitcoin gibi diğer yatırımların değer artışları da şirket karlarına önemli katkılar sağladı. Tether’in rezervleri, 2.2 milyar dolarlık rekor bir artışla toplamda 5.4 milyar dolara ulaştı.

tether

Ayrıca, Tether 640 milyon dolarlık bir yatırımı madencilik, yapay zeka ve P2P telekomünikasyon gibi stratejik alanlara yönlendirdi.

2023 yılında grubun toplam net karı 6.2 milyar dolar oldu, bunun yaklaşık 4 milyar doları ABD Hazine tahvilleri, ters repo işlemleri ve para piyasası fonlarından sağlanan gelirlerden kaynaklandı. Kalan kar, diğer varlık sınıflarının katkılarıyla elde edildi.

Tether, Altın, Bitcoin ve diğer yatırımlar dahil olmak üzere tüm varlık sınıflarından pozitif getiriler almaya devam ediyor. Grup, ABD Hazine tahvillerine yatırım yaparak 80.3 milyar dolarlık yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

31 Aralık 2023 itibarıyla, şirketin toplam konsolide varlıkları 97 milyar doları aşarken, toplam yükümlülükleri 91.6 milyar dolar civarında gerçekleşti. Bu yükümlülüklerin büyük bir kısmı, ihraç edilen dijital tokenlerle ilgiliydi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir