Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.902
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple (XRP) Düştüğü Yerden Çıkabilecek Mi?

Ripple

Ripple (XRP) sondönemde yaptığı hamlelerle kendisini bir bilinmeze sokmuş durumda. Yapılan bu hamlelerin sonucunda XRP ardı ardına yaşanan düşüşlerle %5’in üzerinde kayıp yaşadı.

Whale Alert’in verilerine göre Ripple tarafından bilinmeyen bir cüzdana 30 Ocak tarihinde 46.340.000 XRP aktarıldı.

Bitstamp Borsasında XRP Satışları

AMBCrypto tarafından yapılan araştırmaya göre bu transferin yeni olmadığını, son birkaç gündür devam ettiğini ortaya çıkardı. İlk olarak 28 Ocak’ta 14,4 Milyon doların üzerinde olan 27,7 milyon adet XRP, bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp’a gönderildi. Aynı şekilde bir sonraki gün değeri 14,5 milyon doların üzerinde olan 27,1 milyon adet XRP, bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp’a tekrar gönderildi. Yani son 3 gün içerisinde toplamda 100 milyon adetten fazla XRP tahminlere göre satılmak için Bitstamp Borsası’na aktarıldı.

XRP Ticaret Hacmi Artıyor

AMBCrypto’nun yapmış olduğu inceleme bizlere her şeyi net bir şekilde gösteriyor. Yapılan gönderimlerin hacme olan etkisi ise gözler önünde bulunuyor. Bu tarihte altcoin’in 28 Ocak’taki hacmi 493 milyon dolara ulaşmıştı. Daha sonra 29 Ocak’ta 900 milyon doların üzerine çıktı. 30 Ocak’ta 1,2 milyar dolara yükseldi.

xrp ripple
Kaynak: Santiment

30 Ocak’taki işlem sonunda değer olarak %4’ün üzerinde kayıpla 0,51 dolar civarında işlem gördü. Üstüne Ripple (XRP) için hacklenme haberi de gelince kendisini 0.48$ bandında destek buldu.

Bu yazıda dikkatinizi çekebilir: SONDAKİKA | Ripple (XRP) Hacklendi Mi?

Ripple (XRP) İçin Yatırımcıların Güveni Tam

AMBCrypto çok enteresan bir detayı daha fark etti. Fonlama oranının alıcılardan gelen saldırganlığın azaldığını gösterdiğini de buldu. Coinglass grafiği, Fonlama Oranı pozitif kalırken yakın zamanda bir düşüş yaşadığını gösterdi.

Fonlama Oranının bu kadar düşük olduğu son örnek 3 Ocak’ta yaşandı ve bu, %6’nın üzerinde bir fiyat düşüşüyle ​​aynı zamana denk geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir