Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.738
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.738
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Celsius Alacaklılarına Ödeme Yapmaya Başladı !

Celsius Alacaklılarına Ödeme Yapmaya Başladı !

HOBOKEN, N.J.–(BUSINESS WIRE)–Kripto para ödünç verme platformu Celsius Network LLC, karmaşık bir on sekiz aylık süreci başarıyla tamamlayarak iflasın üstesinden geldi. Şirketin onaylanmış yeniden yapılandırma planı, hesap sahiplerinin yaklaşık %98‘inin ezici onayını alarak 9 Kasım 2023 tarihinde New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi tarafından onaylandı.

Detaylı Plan, Celsius’un alacaklılarına 3 milyar doların üzerinde kripto para ve fiat dağıtımını içeriyor. Özellikle, Planın bir parçası olarak Celsius’un alacaklılarına ait olan Bitcoin madencilik şirketi Ionic Digital, Inc. kuruldu ve bu şirketin işlemleri Hut 8 Corp. (Nasdaq | TSX: HUT) tarafından yönetilecek.

Planın onayından sonra Celsius, Güvenlik ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Güvencesiz Alacaklılar Resmi Komitesi (UCC) ile işbirliği yaparak “Madencilik İşlemi”ne geçme kararı aldı. Ayrıca, Şirket altcoin’leri BTC veya ETH’ye dönüştürerek ve önceki anlaşmaları çözerek, alacaklılara dağıtılacak kripto paranın miktarını neredeyse 250 milyon dolar artırdı. İflas Mahkemesi, Madencilik İşlemi’ni 27 Aralık 2023 tarihinde onayladı.

Madencilik İşlemi’nin bir parçası olarak Celsius, 3 milyar doların üzerinde likit kripto para ve fiatın alacaklılara dağıtımına başladı. Yeni oluşturulan Bitcoin madencilik şirketi Ionic Digital‘ın gerekli onayları almasının ardından halka açılması bekleniyor. Celsius’un alacaklıları, Ionic Digital’da ortak hisse şeklinde hisse sahibi olacaklar.

Plan Yöneticisi ve eski Celsius yöneticisi Chris Ferraro, alacaklılar için değeri ve hızı maksimize etme taahhüdünü vurgulayarak, “Bugün, Celsius’un çekimleri durdurduktan 18 ay sonra, 3 milyar dolarlık kripto para, fiat ve Ionic Digital’daki hisse dağıtmaya başladık” dedi.

Celsius’un Yönetim Kurulu Özel Komitesi üyeleri David Barse ve Alan Carr, Chapter 11 sürecinde karşılaşılan zorlukları aşmaktan gurur duyduklarını belirtti. Celsius’un başarıları arasında kripto varlıkları güvence altına alma, tercih edilen hissedarlarla anlaşma yapma, bir dava güveni oluşturma ve düzenleyici organlarla çözüm sağlama bulunmaktadır.

Uyumlu dağıtımları sağlamak için Celsius, yeniden yapılandırma süreci boyunca UCC ve çeşitli federal ve eyalet düzenleme kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalıştı. Hut 8’in Chief Commercial Officer’ı Matt Prusak, Ionic Digital’ın CEO’su olarak atanmış ve dört yıllık bir yönetim anlaşması çerçevesinde Bitcoin madencilik işlemlerini yönetecek.

Celsius, şimdi operasyonlarını düzenli bir şekilde sonlandırmaya odaklanacak ve mobil ile web uygulamalarını kapatma sürecine girecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir