Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.726
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.726
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Almanya Devi Bankadan, Kripto Para Ticareti Pilot Uygulama Kararı!

kripto para

Almanya’nın büyük bankalarından DZ Bank, yıl sonuna doğru kripto para birimi alım-satımına yönelik deneme projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Banka yönetim kurulu üyesi Souad Benkredda’nın Bloomberg ile yaptığı açıklamaya göre, banka yaklaşık 700 kooperatif finans kuruluşunun ana merkezi olarak, çeşitli dijital para birimlerini müşterilerine sunmayı planlıyor. Benkredda ayrıca, bu hizmetin özellikle yatırım konusunda kendi kararlarını verebilen müşterilere yönelik olacağını ve herhangi bir yatırım tavsiyesi içermeyeceğini belirtti.

Ayrıca, Genoverband adı verilen, 2.500’den fazla kooperatif kuruluşunu denetleyip danışmanlık veren bir kurumun yaptığı araştırmaya göre, bankaların yarısının müşterilerine bu tür bir çözüm sunmayı arzuladığı ortaya çıktı. Ancak Benkredda, her kuruluşun bu konuda bağımsız bir karar vereceğini vurguladı.

Kripto Para

 

Frankfurt merkezli bu finans devi, yönetimi altında bulunan 627 milyar dolarlık varlıkla, geçtiğimiz Kasım ayında bir kripto para saklama hizmetini piyasaya sürdü. Bu adım, bankanın kripto para birimleriyle ilgili hizmetler sunmak üzere Metaco’nun teknolojik altyapısını kullanacağını açıklamasından birkaç ay sonra geldi.

Bu ülkede Kripto Para Vergileri Kalkıyor!

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir