Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.585
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.585
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tether, 3 Coin İçin USDT Desteğini Sonlandıracak!

Stablecoin ihraççısı Tether, Bitcoin, Kusama ve Bitcoin Cash blok zincirlerinde USDT desteğini sonlandırıyor.

Şirket bugün yaptığı açıklamada, “Seçilen blok zincirinin güvenliğini, kullanılabilirliğini ve sürdürülebilirliğini sağlamak için güvenlik ve yasal gözetimi kapsayan gerekli çabayı dikkatlice değerlendiriyoruz” dedi.

“Bir blok zinciri uzun bir süre boyunca kullanım göstergelerinde herhangi bir iyileşme belirtisi göstermiyorsa, desteği sürdürmek verimsiz hale gelir ve güvenlik ve gözetimi tehlikeye atabilir.”

Tether, “Bundan dolayı, bir değerlendirmeden sonra, Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer uygulamalarına yönelik desteği keserek stratejik bir geçişe başlayacak.” diye ekledi.

Tether, 17 Ağustos’tan itibaren USDT-Omni, Kusama ve BCHSLP paritelerinin basımını durduracak. Fakat, kullanıcılar coinleri her zamanki gibi en az önümüzdeki 12 ay boyunca kullanabilir. Ayrıca aşağıdaki platformlar aracılığıyla diğer zincirlerde USDT ile takas edebilirler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bir Devir Kapandı

Omni, Tether’in 2014 yılında kullandığı ve Bitcoin blok zincirinde stablecoin’ler çıkarmasını sağlayan ilk katmandı.

Omni’de USDT kullanımı son yıllarda, diğer blok zincirlerinde stabilcoinin mevcudiyeti göz önüne alındığında azalırken, Tether, Omni katmanının merkeziyetsiz borsada bir artışı olursa, Omni aracılığıyla Bitcoin’de USDT yayınlamasını yeniden gözden geçirebileceğini söyledi.

Tether, Bitcoin’in Layer 2 ve 3’ünde çalışan bir akıllı sözleşme sistemi olan RGB’ye aktif olarak katkıda bulunduğunu belirtti. Bununla birlikte RGB’de USDT yayına girdiğinde Bitcoin’de stablecoin çıkarmaya geri döneceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version