Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.911
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.911
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Taiko 15 Milyon Dolarlık A Serisi Yatırım Turunu Duyurdu!

Ethereum’u ölçeklendirmeye odaklanan bir blockchain projesi olan Taiko, ana ağ lansmanına hazırlanırken 15 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu duyurdu.

Taiko Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Lightspeed Faction, Hashed, Generative Ventures ve Token Bay Capital’in finansman turuna eşlik ettiğini söyledi. Turdaki diğer yatırımcılar arasında Wintermute Ventures, Flow Traders, Amber Group, OKX Ventures ve birçok yatırımcı şirketler yer aldı.

Turun tamamen kapanıp kapanmadığı henüz belli değil; duyuruda “taahhütlerin kapatılmasından” bahsediliyor ve “belirli yatırımlar düzenleyici onayına tabi olmaya devam ediyor” yazan bir not yer alıyor.

A Serisi duyurusu, projenin geçtiğimiz Haziran ayında 22 milyon dolar değerinde iki finansman turu açıklamasından sonra geldi. Taiko’nun son tur için ne zaman para toplamaya başladığı ve özsermaye, token veya karma yapı kullanıp kullanmadığı belli değil. Kurucu ortak ve baş işletme sorumlusu Terence Lam, zaman çizelgesi, yapı ve değerleme hakkında yorum yapmaktan kaçındı ancak üç turun da aynı yapıya sahip olduğunu söyledi.

Proje altıncı test ağını geçen ay başlattı ve ana ağını önümüzdeki aylarda başlatmaya hazırlanıyor.

Taiko Nedir?

Taiko, sansüre dayanıklı, izinsiz ve güvenli olma gibi temel özelliklerini korurken Ethereum’u daha ucuz hale getirmeyi amaçlayan bir Katman 2 ölçeklendirme girişimidir. Sıfır bilgi kanıtı hesaplamasını destekleyen, Ethereum Sanal Makinesi uyumlu bir ZK toplaması olan “Tip 1″ ZK-EVM’yi inşa ediyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir