Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.238
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.238
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sweatcoin Nedir? Yürüdükçe Kazandıran Sweatcoin

Sweatcoin, tüm cihazlarda kullanılabilen, adım attıkça para kazandıran bir uygulamadır.

Sweatcoin Nedir?

Teknolojinin gelişmesi ve akıllı telefonların gün geçtikçe yenilenen özellikleri ile günlük yaşam daha da kolaylaşmıştır. Telefonların son dönemde kullanım alanlarından biri de atılan adım sayılarını izlemek olmuştur. Günlük kaç adım atıldığı, kaç kalori yakıldığı görülebilmektedir. Bunun yanı sıra tek bir tıkla tüm ihtiyaçların karşılanabildiği dijital pazarlar gün geçtikçe çoğalmaktadır.

Dijtal dünyanın bu kadar içinde iken blokzincir ve fitness uygulamalarının entegre olması kaçınılmaz olmuştur. Sweatcoin buna örnek bir uygulamadır. Sweatcoin, antrenmanlarda ya da yürüyüş yaparken atılan adımlar ile para kazandıran bir uygulamadır. Sağlıklı yaşamı destekleyen Sweatcoin, atılan adımları sayar ve bunların karşılığında dijital bir para birimi ile ödeme yapar.

Dünyadaki büyük kurum ve kuruluşlardan olan, Dünya Sağlık Örgütü, Samsung, Amazon ve Apple gibi kuruluşlar da Sweatcoin’i desteklemektedir.

Sweatcoin, Sweat Wallet adı verilen kendi kripto cüzdanına sahiptir. 2022’nin sonuna kadar NFT’leri ve fiat para birimiyle doğrudan Sweatcoin satın almayı da planlamaktadır. 2023 ve 2024’te bir NFT pazarı oluşturma planları bulunmaktadır. 2025’te platform, Sweatcoin kripto para birimi kazanmayı, yürümekten başka bisiklete binme ve yüzme gibi etkinliklere genişletmeyi planlamaktadır.

Sweatcoin Nasıl Çalışır?

Atılan adımlarla para kazandıran uygulama Sweatcoin, telefonlarda ve akıllı saatlerde kullanılabilmektedir. Sweatcoin uygulaması, hem App Store hem de Google Play’den indirilebilmektedir. Uygulama yüklendikten sonra, isim, telefon numarası ve e-posta adresi yazılır, GPS açılmalıdır.

Sweatcoin için GPS açılmasının sebebi, uygulamanın kötüye kullanılmaması ve atılan adımların dışarıda sayılabilmesi içindir. Atılan adımlar karşılığında Sweatcoin (SWC) olarak ödeme yapılmaktadır. Atılan her 1.000 adım için 1 SWC’ye yakın bir değer kazanılmaktadır. SWC’ler biriktirilir ve çeşitli hediyeler için kullanılmaktadır.

Ücretsiz sürümde günlük 5 Sweatcoin sınırı bulunmaktadır. Temel üyeliğe bir ödeme karşılığında yükseltme yapılabilmektedir. Ayda 5 SWC, günde 10 Sweatcoin kazanmaya izin verilen Shaker seviyesidir. Bir sonraki üyelik seviyesi Quaker, ayda 20 SWC ödemesi ile, günde 15 SWC kazanılabilmektedir. Breaker üyeliğinde 30 SWC ödemesi ile, günlük 20 Sweatcoin kazanılabilmektedir.

Sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmaya teşvik ederken para kazandıran Sweatcoin uygulaması oldukça ilgi görmektedir. Adımların sürekli olarak sayılabilmesi için arka planda uygulamanın çalışmaya devam etmesi gerekir. Bu sebeple, pil ömrünü tüketildiğine dair eleştiriler de bulunmaktadır.

Sweatcoin Fiyatı

Sweatcoin, sağlıklı yaşamı desteklerken bir yandan para kazandıran bir uygulamadır. Atılan adım sayısına göre Sweatcoin kazanılmaktadır. Kullanıcılar ve sporseverler için Sweatcoin fiyatları…

Şu anda 1 Sweatcoin 0.237321 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Sweatcoin dolardır.

Sweatcoin fiyatı son 24 saatte değişim ile şu anda TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Sweatcoin hacmi dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir