Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.597
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.597
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Sui, 300 Milyon Dolarlık TVL Değeri ile Bitcoin’i Geride Bıraktı!

Sui TVL değeri 300 milyon doları aştı!

Ağdaki toplam kilitli varlık değeri 300 milyon doları aşan Sui, Bitcoin’i geçerek gözleri üstüne çekmeyi başardı. Bu başarısının ardından $SUI, $1.45 seviyesine ulaştı. İşte detaylar!

Sui, DeFiLlama sıralamasında yükselmeye devam ederek toplam kilitli varlık değeri(TVL) olarak 300 milyon doları aştı. Bu ani artış, ekosistemdeki hızlı yükselişi gösterirken, Sui’nin DeFi alanındaki lider konumunu daha da sağlamlaştırdı.Sui, Bitcoin’i de geride bırakarak TVL açısından 13. büyük blok zincir haline geldi. Bu başarı, Ağustos ayından bu yana TVL’de %2000’den fazla bir artışı temsil ediyor.


İlginizi Çekebilir: Son Dönemlerin Popüler Altcoini: Sui Teknik Analiz!


Sui Genel Müdürü Greg Siourounis, bu yükselişin ardından, ana ağın başlamasından birkaç ay sonra TVL’nin 300 milyon dolar değerini aşmasının önemli olduğunu, odak noktasının teknolojiye dönmesiyle birlikte Sui topluluğunun çalışmalarının karşılığını görmesinin ve Sui ekosisteminin büyümesinin son derece memnuniyet verici olduğuna değindi.

Ana ağın başlamasının ardından bu önemli TVL sonucuna bu kadar kısa sürede ulaşmanın yanı sıra, Sui’nin son zamanlarda elde ettiği diğer önemli başarılar arasında köprülenmiş USDC’de 100 milyon dolar değerini aşmak, herhangi bir blok zinciri tarafından tek bir günde işlenen en fazla işlem sayısını yönetmek ve herhangi bir ağ kesintisi veya ücret artışı olmaksızın 297,000 işlem/saniye gösteren bir TPS’ye ulaşmak bulunuyor.

Sui’nin DeFi TVL’ye katkıda bulunan protokoller arasında, 62 milyon dolarla öne çıkan Merkezi Olmayan Borsa(DEX) Cetus, onu takip eden Navi Protocol (%210 artışla 60 milyon dolar), Scallop Lend(54 milyon dolar), DeepBook (33 milyon dolar) ve FlowX Finance(31 milyon dolar) bulunuyor.

Güçlü altyapısı sayesinde, Sui’nin geliştiriciler için basitliği, ölçeklenebilirliği ve geniş kullanım durumları için hızlı işlem işleme yeteneği, kitleler tarafından benimsenmesi için eşsiz bir potansiyel oluşturuyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version