Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.408
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.408
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Stellar Development Foundation’dan Yatırım Hamlesi

Stellar Development Foundation'dan Yatırım Hamlesi

Stellar Development Foundation, ödeme devi MoneyGram International’a stratejik bir yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı.

MoneyGram, kripto ödemelerinin hızlandırılması ve nakit ile kripto arasında köprü kurulması amacıyla Stellar ile önceki iş birliği içerisindeydi. Ancak bu son yatırım, iş birliğinin daha da derinleştirilmesinin bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir: Avrupa’nın İlk Bitcoin ETF’si Onaylandı

Stellar Development Foundation’ın CEO ve İcra Direktörü Denelle Dixon yaptığı açıklamada, “Son özel işlemimizde Madison Dearborn Partners (MDP) ile ortaklaşa yürüttüğümüz yatırım ile Stellar Development Foundation, MoneyGram’a azınlık yatırımcısı olarak dahil oldu” şeklinde konuştu.

Dixon aynı zamanda bu yatırımın, SDF’nin finansal hizmetlere eşit erişim misyonunu destekleme amacını taşıdığını ve yatırımın SDF’nin kendi nakit fonlarından sağlandığını vurguladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bu stratejik yatırımın bir sonucu olarak, Stellar Development Foundation MoneyGram’ın Yönetim Kurulu’na temsilci atama hakkını elde etti. Bu hamle, MoneyGram’ın dijital iş alanını genişletmek ve blok zinciri teknolojisinin sunduğu imkanları keşfetmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yatırımın miktarına dair detaylar şu an için paylaşılmamış durumda. Dixon, finansal hizmetlere eşit erişim hedefine ulaşmak adına ödeme sektöründe güçlü iş birlikleri kurmanın önemini vurguladı. Yapılan bu işbirliği ile birlikte hem Stellar hem de MoneyGram için geleceğin finansal teknolojilerine yönelik heyecan verici fırsatları beraberinde getiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir