Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.526
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.526
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Vadeli İşlemler İçin Onay Aldı!

Coinbase

ABD‘nin en büyük kripto para borsası Coinbase, vadeli işlemler için Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’nden (NFA)  onay aldı.

Coinbase, ABD’nin en büyük kripto para borsası, vadeli işlemler için önemli bir onay aldı. Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’nden (NFA) düzenleyici onay alan Coinbase Financial Markets, ABD’deki uygun müşterilere kripto vadeli işlemleriyle ilgili ürünler sunabilecek.

Bu onay, borsanın hacim ve gelir artışı görmesine katkı sağlayabilir ve kripto piyasalarındaki hacimsizliğin kırılmasına da bir miktar katkı sağlayabilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase, bu onayla birlikte, doğrulanmış müşterilerine entegre bir ticaret çözümünde düzenlenmiş ve kaldıraçlı kripto vadeli işlemlerinin yanı sıra geleneksel spot kripto ticareti sunan ilk ABD merkezli kripto şirketi olacak.

Şirket yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu, düzenlenmiş ve uyumlu bir iş yürütme ve müşterilerimiz için en güvenilir ve güvenli kripto yerel platformu olma taahhüdümüzü yeniden teyit eden kritik bir kilometre taşıdır.

Coinbase artık, doğrulanmış müşterilerimiz için entegre bir ticaret çözümünde, düzenlenmiş ve kaldıraçlı kripto vadeli işlemlerinin yanı sıra geleneksel spot kripto ticaretini doğrudan sunan ilk kripto-yerli lider olacak.

Coinbase’de, düzenleme ve şeffaflığın kritik olduğuna ve bireysel müşteriler ve kurumlar için güven oluşturduğuna inanıyoruz.

CFTC tarafından düzenlenen bir kripto türevleri piyasasına erişim, önemli bir büyümenin kilidini açmak ve kripto ekonomisine daha geniş katılım sağlamak için gereklidir.

Eylül 2021’de, bir FCM’ye kaydolmak için NFA’ya başvuruda bulunduk. Ekibimiz, gerekli tüm düzenlemelere uyacağımızdan ve FCM’mizin iş modelinin CFTC’nin müşteri koruma gereksinimlerini karşıladığından emin olmak için o zamandan beri düzenleyicilerle birlikte çalıştı.

Coinbase, ABD’de halka açık bir şirket olmayı seçti çünkü ABD’nin kripto ekonomisini kucaklayarak en iyi şekilde hizmet edeceğine ve tüketici korumasında en yüksek standartlara sahip düzenleyici çerçeveyi sunacağına inanıyoruz.

FCM onayı almak, bu şeffaf ve güvenli piyasaları müşterilerimize sunarak likit spot piyasamızın yanı sıra düzenlenmiş vadeli işlem sözleşmelerine erişebilmeleri için bir sonraki adımımız oldu.

Önümüzdeki aylarda, doğrulanmış ABD müşterilerimizin vadeli işlem teklifimize nasıl erişebilecekleri konusunda ek bilgi sağlayacağız.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir