Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.229
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.229
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Stars Arena Kullanıma Açıldı!

Stars Arena Kullanıma Açıldı!

Avalanche tabanlı web3 sosyal finans uygulaması Stars Arena, 7 Ekim’de yaşanan bir saldırının ardından Pazar günü yeniden açıldı. Ancak, platform alım satım işlevselliğine şu anda ara verilmiş durumda.

Yapılan açıklamaya göre, “Arena Pazar günü alım satım işlevselliğine ara verilerek yeniden açılacak. Yeniden başlatılmasından kısa bir süre sonra ticaretin yeniden başlatılmasıyla ilgili ayrı bir duyuru yapılacaktır.”

Dikkatinizi Çekebilir: Stars Arena Saldırıya Uğradı!

Stars Arena, saldırı sonucunda kilitli olan fonların yaklaşık %90’ını geri almayı başardı. Ekip, geri kazanımın, saldırıdan sorumlu kişiyle yapılan müzakerelerin bir sonucu olduğunu doğruladı. Saldırganın %10’luk bir ödül karşılığında 239.493 AVAX iade ettiği belirtildi.

Ancak, platform şu anda tam bir denetim sürecinden geçene kadar alım satım işlevselliğine ara vermiş durumda. Stars Arena ekibi, “Alım satım ancak tam denetim yayınlandıktan ve sözleşme topluluk incelemesi için açık kaynaklı hale getirildikten sonra devam edecek” açıklamasını yaptı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Stars Arena, Avalanche blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir zincir üstü sosyal finans uygulamasıdır. Platform, kullanıcılara token satın alarak sohbet odalarına erişim sağlama imkanı sunmaktadır. FriendTech’in çatallanmış bir yinelemesi olarak çalışan uygulama, kripto topluluğundan geniş ilgi görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir