Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.061
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.061
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Starknet Bedava Token Dağıtıyor! Airdrop??

Starknet,STRK,Starknet Token açılımı,Starknet Airdrop

Starknet, gelişimine erken katkıda bulunanlara teşekkür etmek amacıyla Erken Topluluk Üye Programı‘nı başlatıyor. Vakıf, 50 milyon STRK tokenini ekosistem gelişimine önemli katkı sağlayanlara ayırdı.

Bu özel program, Starknet’e teknik anlamda katkı sağlayan, etkinlikler düzenleyen ve marka içeriği üreten bireyleri ödüllendirmeyi hedefliyor. Programa katılmak isteyen bireyler ve projeler, katkılarını detaylı bir şekilde belirterek başvuruda bulunmalı.

Dikkatinizi Çekebilir: BM, Bitcoin Madencilik Raporunu Yayımladı!

Starknet Vakfı, bu fırsatı kullanarak “Starknet ekosistemine çeşitli şekillerde önemli katkıda bulunan bireyleri takdir etmeyi amaçlıyoruz. Bu, ekosistemi büyük ölçüde etkileyen ve olumlu bir şekilde şekillendiren çabalara ödül olarak verilen bir girişimdir,” diyor. Ayrıca, katkıda bulunanların kaçırılması durumunda bazı token’ları koruma taahhüdünde bulunuyor. Ancak program, ABD’de veya ABD vatandaşlarına sunulmayacak.

Token dağıtımı 15 Nisan 2024’te gerçekleşecek. Bu tokenların büyük bir kısmı Starknet Vakfı’na ayrılırken, yüzde 32,9’u temel katkıda bulunanlara ve yüzde 17’si yatırımcılara tahsis edilecek. ECMP programı, vakfa ayrılan token’ları dağıtma stratejisinin bir parçasını oluşturacak. Starknet, bu token dağıtımını airdrop olarak tanımlamıyor.

Bu gelişmeler, Starknet’in kapsamlı ekosistemini oluşturarak erken katkıda bulunanları ödüllendirme hedefine vurgu yapıyor. Vakfın bu adımı, ekosistemdeki aktif katılımcıları teşvik etmek ve Starknet’in başarılı bir şekilde büyümesini sağlamak amacını taşıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir