Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.439
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.439
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin, Wikipedia Üzerinde En Yüksek Tıklanmaya Ulaştı

Bitcoin, Bitcoin Wikipedia, BTC Fiyat, BTC Analiz, Bitcoin haberleri

Bitcoin, Wikipedia sayfasının geçen hafta, 2022 ortalarından bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaşarak 13.490 sayfa görüntülenmesine çıkması, kripto para dünyasına artan ilginin bir yansıması olarak kaydedildi.

The Block Research’ten Rebecca Stevens’a göre, geçen haftaki fiyat yükselişi ve spot bitcoin ETF’sinin onaylanma potansiyeline ilişkin umut verici haberler, büyük olasılıkla bu artışın temel nedenleriydi. Stevens, “Bitcoin’in son rallisi ve spot ETF potansiyeli, insanların bu dijital varlığa daha fazla ilgi göstermelerini teşvik etti,” dedi. “Bu yeni ilgi, daha fazla insanın Bitcoin’in Wikipedia sayfasını ziyaret etmesi gibi daha yaygın yollarla da kendini gösteriyor.”

Bu bilgiler, Bitcoin popülerliğinin arttığını ve kripto para piyasasına olan ilginin yüksek olduğunu gösteriyor. Bu nedenle Wikipedia sayfasının görüntülenme sayısındaki artış, bu ilginin bir yansıması olarak kabul edilebilir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


23 Ekim’de Bitcoin fiyatı Mayıs 2022’den bu yana ilk kez 35.000 $’ın üzerine çıkarak dikkat çekti. Dünya genelindeki kripto para piyasasının en büyüğü olarak kabul edilen Bitcoin, geçtiğimiz hafta %13’lük bir artış yaşadı ve geçen ay neredeyse %29 oranında yükseliş kaydetti.

JPMorgan analistleri, Nikolaos Panigirtzoglou liderliğinde, geçen hafta spot bitcoin ETF’lerinin onaylanma zamanlamasının hala belirsiz olduğunu, ancak büyük olasılıkla Ark Invest ve 21Shares gibi başvuruların son tarihi olan 10 Ocak 2024’ten önce gerçekleşebileceğini belirtti. Bu, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot bitcoin ETF başvurularına ilişkin karşılaştığı çeşitli son tarihler arasında en erken olanı olarak öne çıkıyor.

Bu gelişmeler, kripto para piyasasındaki dinamiklerin ve yatırımcıların spot bitcoin ETF’lerine olan ilgisinin arttığını gösteriyor. Bitcoin’in fiyatındaki bu yükselişler ve ETF onay beklentileri, kripto para dünyasında önemli bir gündem maddesi haline gelmiş durumda.


İlginizi Çekebilir: BM, Bitcoin Madencilik Raporunu Yayımladı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir