Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.731
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.731
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bittrex Mahkeme Onayını Aldı! Faaliyetler Sonlanıyor!

Bittrex, İflas, Mahkeme

Kripto para dünyasının önde gelen platformlarından biri olan Bittrex, ABD’deki faaliyetlerini sonlandırmak üzere revize edilmiş bir iflas planı için mahkeme onayını aldı.

Mahkeme yargıçlarından Brendan Shannon’un Delaware’de gerçekleşen duruşmada, şirketin tasfiye planı kapsamında kalan alacaklılarına geri ödeme yapmak üzere onay aldığı belirtildi. Bu gelişme, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kayıt dışı işlem suçlamalarının ardından yaşanan hukuki sürecin bir parçası olarak ortaya çıktı.

Dikkatinizi Çekebilir: BM, Bitcoin Madencilik Raporunu Yayımladı!

Bittrex, Mayıs ayında SEC’in kayıt dışı borsa işletmekle suçlamasının etkisiyle 11. Bölüm iflas koruması başvurusu yapmıştı. Şirket, Ağustos ayında SEC ile 24 milyon dolarlık bir anlaşma yaparak hukuki süreci sonlandırdı. Yapılan mahkeme onayıyla birlikte, şirketin geri ödeme planı uygulanacak ve tasfiye süreci başlayacak.

Bittrex, ABD’deki faaliyetlerini durdurmuş olsa da, küresel ölçekte hala aktif bir şekilde işlem görmeye devam ediyor. Bittrex Global CEO’su Oliver Linch, düzenleyici belirsizlikler göz önüne alındığında, ABD dışında düzenlenmiş bir dijital varlık borsası arayanlara hitaben, “Bittrex Global‘in sizin için burada olduğunu” belirtti.

Verilerine göre, Bittrex bir zamanlar ABD’deki en büyük borsalardan biriydi ve 2018’in başında USD desteğinin yaklaşık %23’lük bir pazar payına sahipti. Ancak, yaşanan hukuki süreçler ve piyasa değişimleriyle birlikte bu pay 2021’de %1’in altına düşmüş ve şirket o zamandan beri toparlanamamıştır.

Kripto para yatırımcıları için her şeyi tek çatı altında toparlayan Coin Mühendisi App’i hala indirmedin mi? Hemen 🍏App Store İndir ve  ▶Play Store İndir için indir, piyasalar parmağının ucuna gelsin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bittrex Mahkeme Onayını Aldı! Faaliyetler Sonlanıyor!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir