Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.629
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.629
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Stargate Finance (STG) Nedir?

Stargate Finance (STG), çoklu zincir içinde yer alan şekillendirilebilir bir likidite transfer protokolüdür.

Stargate Finance (STG) Nedir?

Stargate Finance (STG), omnichain DeFi’nin içinde yer almaktadır. 2018 yılında Liat Queen Sheba tarafından geliştirilen Stargate Finance (STG), Ethereum tabanlı bir token’dır. 2022 yılında piyasaya sürülen Stargate Finance (SGT) protokolü, LayerZero üzerine inşa edilmiştir. İlk dApp’ı oluşturmuştur ve topluluk odaklı bir organizasyon olarak nitelendirilmektedir. Stargate Finance (STG), LayerZero’nun mevcut tüm zincirleri arasında serbestçe hareket edebilen yerel bir token’dır. Ayrıca ilk çok zincirli omnichain fungible token olma özelliğini taşımaktadır.

Yönetim token’ı STG’dir ve madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir. Sadece ödül olarak ya da staking ile kazanılabilmektedir. Stargate Finance (STG), takas işlemlerinin sorunsuz ve kolay şekilde yapılması için geliştirilmiştir. Kullanıcılarına ve dApp’lere farklı blokzincirler arasında likidite havuzlarına erişerek yerel varlıkları bire bir oranda takas etme imkanı sunmaktadır.

Kullanıcılar İçin Stargate Finance (STG)

Stargate Finance Coin (STG), Omnichain DeFi’nin tam merkezinde bulunan ve tamamen şekillendirilebilir bir likidite protokolü olarak ifade edilmektedir. Stargate protokolü, zincirler arası likidite transferini basit hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Stargate Finance (SGT), herhangi bir zincirdeki herhangi bir varlıktan diğer bir varlığa tek bir tık ile takas yapılmasına izin vermektedir. Stargate Finance (STG) sayesinde kullanıcılar ve dApp’ler, protokolün birleşik likidite havuzlarına anlık olarak, garantili kesinlik ile erişim sağlayabilmektedir.

Ayrıca kullanıcılar, yerel varlıkları da likidite havuzlarında zincirler arası aktarabilmektedir. Kullanıcılar, hem kaynak hem de hedef zincir gas ücretlerini tek bir işlemde ödeyebilir. Hedef zincirde gelecekteki gaz ücretleri için ek varlıklar da sağlamak mümkündür.

Bunun yanı sıra, DeFi kullanıcıları, tek bir işlemle Stargate’de yerel varlıkları birbiri ile takas etme imkanına sahiptir. Buna örnek olarak; kullanıcıların, Ethereum üzerinde USDC’yi BNB’de USDT ile değiştirebilmesi verilebilir. Stargate Finance (SGT), varlıkları zincirler arası dağıtmak için tercih edilen getiri toplayıcısından oluşmaktadır. Topluluğa ait olan Stargate Finance (SGT) birleşik likidite havuzları, bu zincirler arası takasları desteklemektedir.

Stargate Finance (STG) Coin Nasıl Alınır?

Stargate Finance (STG) için, Binance, Huobi Global, Coinbase, Kucoin, FTX, Kraken, UniSwap, Gate.io, Bybit, MEXC Global, Paribu gibi borsalar farklı paritelerle STG işlemlerine izin vermektedir. SGT Coin satın almak için tercih edilen siteye üye olunur. Örneğin Binance tercih edilirse, üye olduktan sonra desteklenen herhangi bir itibari para gönderilmesi gerekir. Ardından STG Coin için Bitcoin (BTC), BUSD ve Tether (USDT) STG işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir