Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.948
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.948
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Space ID Airdrop Gerçekleştirdi!

Space ID Airdrop Gerçekleştirdi!

Son zamanlarda airdrop fırsatçılarının yakından izlediği Space ID projesinden müjdeli haber geldi. Proje 2. airdrop’unu yaptı.

Airdrop severlerin yakından takip ettiği projelerden biri olan Space ID geçtiğimiz günlerde “ID” airdrop dağıtımını gerçekleştirmişti. Proje yeni bir duyuru ile airdropların 2. kısmının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Airdrop almaya hak kazanan kullanıcılar projenin resmi web sitesine giderek ” VOYAGE AIRDROP” butonunu tıklayarak airdroplarını Claim edebilmekte.

Proje, geçtiğimiz aylarda 48 saatlik bir süre boyunca 99.000 sahipten 8,4 milyon bnb (BNB) üzerinde token taahhüt aldı. Proje ayrıca Binance Launchpad platformunda ön satışa sunulmuştu.

Space ID Nedir?

SPACE ID, blok zincirleri ve Web3 alanında bir domain hizmeti ağıdır. Bu platform, evrensel bir kimlik hizmeti sunar ve Web3 alan adlarını keşfetmek, kaydetmek, ticaretini yapmak ve yönetmek için tek bir çözüm sağlar.

Bu ad hizmeti ağı, aynı zamanda geliştiriciler için bir Web3 Name SDK & API sunar. Bu, geliştiricilerin farklı blok zincirlerinde Web3 alan adlarını kolayca oluşturmalarına ve yönetmelerine olanak tanır. Ayrıca herkesin çok zincirli bir isim hizmeti aracılığıyla kolayca bir Web3 kimliği oluşturmasına da izin verir.

Airdrop Mühendisi kanalımıza Space ID projesini detaylıca anlattığımız videolarımız bulunmakta. Bu ve bundan sonraki airdropları kazanma fırsatları için kanalımızı takip edebilirsiniz. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir