Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.069
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.069
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Son Dakika | Kritik FED Faiz Kararı Açıklandı! Güncel BTC Fiyatı!

fed faiz kararı

Kripto sektörü ve ekonomik çevrelerin merakla beklediği kritik FED toplantısı sonrası Faiz kararı açıklandı. İşte Detaylar!

Dünya ekonomi çevrelerinin ve kripto piyasalarında işlem yapan yatırımcıların gözü kulağı bugün toplanan FED üyelerindeydi. Kurum yapılan toplantı sonrası alınan faiz kararını açıkladı.

FED faizleri 25 baz puan arttırdı. Faiz oranları son 22 yılın en yüksek seviyesine yükselmiş durumda. Bitcoin ise oldukça hareketli anlar yaşadı.

FED karara ilişkin yaptığı açıklamada, Enflasyonun hala yüksek devam ettiğini ve işsizlik oranı git gide düştüğünü gözlemlediklerini söyledi.

“Ekonomik sıkılaşmanın seyri, gelecekteki eylemlere, ekonomik ve finansal gelişmelere bağlı.Para politikası için ek bilgileri ve yapılan adımların etkilerini değerlendirmeye devam edeceğiz.”

Fed faiz kararının ardından; piyasalar Eylül ayı için faiz artırım ihtimalini %18, Kasım Ayı için ise %36,5 göstermekte.

Haber Güncelleniyor.. Takipte Kalın!!!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir