Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.220
% 6.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.220
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SOMA Finance, Kendi Tokenini Piyasaya Sürmeyi Planlıyor

SOMA Finance

SOMA Finance, ABD’li ve küresel perakende yatırımcılarına yönelik, yasal olarak çıkarılacak ilk ve uyumlu dijital güvenlik tokeni olan SOMA tokenini tanıtmayı hedefliyor.

DeFi ürün sağlayıcısı MANTRA ile yatırım bankası olan Tritaurian Capital‘in ortak girişimi olan SOMA Finance kendi tokenini çıkarmayı planladıklarını duyurdu.

Bu token  ABD’li ve küresel perakende yatırımcılarına sunmayı hedeflemektedirler.

Şirket çıkaracakları token için ilk etapta 5 milyon dolarlık SOMA token satmayı hedeflemektedir. Tokenlerin tanesini 2.5 dolardan satışa çıkarmayı planlamaktadır.

Token yatırımcıları SOMA’nın kârının %10’una kadar temettü alma hakkı da dahil olmak üzere bir çok avantaja sahip olacaktır.

Şirket, “Düzenleme Kitlesel fonlama, menkul kıymetler kanunu ve düzenlemelerini ihlal etmeden DeFi’den yararlanmak isteyen şirketlere sermayeye ve uyumlu dijital varlıklara tamamen yeni bir erişim sağlıyor”.

SOMA Finance kurucu ortağı ve Tritaurian’ın CEO’su, “Dijital varlıklar, uyumlu dijital menkul kıymetler ve NFT’ler için gerekli teknoloji dünyasının ilk hibrit merkezi olmayan pazarını geliştirmek için sessiz ama özenle çalışıyoruz, bir yandan da yüksek düzeyde düzenlemeye tabi merkezi olmayan bir finansal platform sağlamak için düzenleyicilerle bağlantı kuruyoruz” dedi.

SOMA Finance kurucu ortağı ve MANTRA CEO’su John Patrick Mullin, “DeFi ile geleneksel finansal sistemler arasında uyumlu bir köprü sunmak basit bir başarı değildi, ancak güvenli katılım sürecimize ve kapsamlı şifreleme protokollerimize güveniyoruz.”

Şİrket kendi tokenini çıkardıktan sonra kendi platformunu çıkarmayı hedeflemektedir.

Şirket kendi çıkaracakları tokenin, tokenize hisse senetleri ve menkul kıymet tokeni arzlarının uyumlu ticaretini ve ihracını kolaylaştıracağını söyledi.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir