Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.050
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.050
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Solana Toparlanma Planını Açıkladı !

solana

Solana ağında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yaklaşık 20 saatlik kesinti, yatırımcıların ve Solana topluluğunun büyük tepkisini çekmişdi.

Solana Blok zinciri ardındaki ekip kesintiyi kısa sürede düzeltmekle kalmadı ve ardından platformun ağ yükseltmelerini iyileştirmeyi planladığını duyurdu.Yaşanan kesintinin sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte ilgili ekip ağ yükseltmesi esnasında yaşanan kesintinin sebebini araştırmaya devam ediyor.

Solana’nın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, 1 Mart’ta “Ağ Yükseltmelerini İyileştirme Planı”nı duyurdu. Hızı ve ölçeklenebilirliği iyileştirmek için 1.14 ağ yükseltmesi sırasında yaşanan son sorunlar bu duyurunun yapılmasını da beraberinde getirdi.

2022 öncelikleri, yeni özellikler ve yeni araçlar sunmaktı. 2023 istikrardır. Kararlılık ve çekişmeli testlere odaklanacağız işte benim düşüncem.

Yakovenko, Solana Labs’ın başarıyı sağlamak için üçüncü taraf çekirdek mühendislik ekipleriyle çalıştığını ve önceliklerinin güvenlik açıklarını bularak çözüm üretip,Solana’nın gelişimi için ek geliştircilerin uygulanmasını sağlamak.

Solana çekirdek mühendislerinin ilk hedefi ağda ki gereksiz yoğunluğu gidermek.Bunu sağlamak için gereksiz adımları tek tek kaldırmayı amaçlamaktadırlar.Sonrasında yükseltme için ana ağ-beta doğrulayıcılarına yeni sürümünü yayınlayabilecekller.

Güncel SOL Fiyatı

Son olarak Solana ağında meydana gelebilecek olumlu bir gelişme elbette Solana fiyatına da olumlu etki edecektir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtubeve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Solana Toparlanma Planını Açıkladı !” te bir düşünce

  1. Pingback: Solana Tabanlı NFT Pazarı Kapandı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir