Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.635
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.635
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Hodlnaut, Firmanın Satılmasını İstiyor

Hodlnaut

Hodlnaut, geçtiğimiz yıl kripto para kredisi veren bir platform olarak faaliyet gösteriyordu, ancak ayı piyasası ve likidite eksikliği nedeniyle Ağustos 2022’de işlemlerini askıya almak zorunda kaldı. Şirketin çökmüş FTX borsasına maruz kalması ve Sam Bankman-Fried’in kripto borsasında 500’den fazla Bitcoin’e sahip olması, operasyonlarını daha da zayıflattı.

Şimdi, Hodlnaut’un kurucuları, şirketi tasfiye etmek yerine satmayı öneriyorlar. Altıncı yeminli ifadelerinde, kurucular Simon Lee ve Zhu Juntao, birkaç potansiyel yatırımcıya ulaştıklarını ve bu yatırımcıların Hodlnaut’un kullanıcı tabanını satın alabileceklerini ve bu dijital varlıkların platformlarında yerleşik hale getirebileceklerini söylüyorlar. Bu işlemin alacaklılar için değeri en üst düzeye çıkaracağına inanıyorlar.

Ancak, Hodlnaut önemli alacaklıları, yeniden yapılandırma planı teklifini reddetmişti ve firmanın varlıklarının tasfiyesinin en uygun yol olduğunu savunmuştu. Şirketin Algorand, Samtrade Custodian, S.A.M. FinTech ve Jean-Marc Tremeaux gibi şirketlere 160,3 milyon dolar değerinde bir borcu bulunmakta.

Bu haber, Voyager Digital’in varlıklarını Binance.US’a satmasıyla ilgili bir haberin ardından geldi. Binance.US daha önce, Voyager’ın varlıklarını 1,02 milyar dolara satın alacağını açıklamıştı.

Sonuç olarak, Hodlnaut’un kurucuları işletmeyi satmak istiyorlar, ancak önemli alacaklılar bunun yerine firmanın varlıklarının tasfiye edilmesi gerektiğini savunuyorlar. Bu durumda ne olacağı henüz belirsiz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir