Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.302
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.302
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Signum Digital, Hong Kong’dan Güvenlik Onayını Aldı

Signum Digital

Signum Digital, Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) STO ve abonelik platformu için prensipte onay aldığını duyurdu.

STO, somut varlıkların sahipliğini temsil eden blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir sanal varlık kategorisi olarak, potansiyel yatırımcılar için riski azaltabilir, araştırma süreçlerini kolaylaştırabilir ve yatırım fırsatlarının piyasa değeri için bir temel sağlayabilir.

Signum Digital, Hong Kong’un önde gelen STO platformu olacağını iddia etti. Geçtiğimiz ay, SFC sanal varlık ticaret platformları için ön düzenlemeler yayınladı ve genel halktan girdi istedi.

Lisanslama sistemine uygun olarak SFC, dijital para borsalarının, günlük yatırımcıların belirli yüksek sermayeli tokenleri alıp satmalarına izin verecek lisanslar için başvuruda bulunmalarını zorunlu kıldı.

Hong Kong, geçen yıldan bu yana STO hizmetleri sunmakla ilgilenen firmaları teklif sunmaya davet ediyor ve kripto para ve dijital varlık sektörü için yeni girişimler öneriyor. Ayrıca Huobi Global de geçen ay Hong Kong’da faaliyet göstermek için lisans başvurusu yaptı ve merkezini Singapur’dan özel idari bölgeye taşıyabilmekte.

Hong Kong, son zamanlarda Web3 gibi teknolojilerin potansiyelini desteklemek için büyük yatırımlar yapıyor ve bir kripto merkezi olmaya büyük ilgi gösteriyor. Aralık ayında Hong Kong, kripto para vadeli işlemleri için ilk iki borsa yatırım fonunu piyasaya sürdü ve bu fonlar piyasaya çıkmadan önce 70 milyon doların üzerinde para topladı.

Son olarak SFC başkanı, Hong Kong’un kripto düzenleme yaklaşımını Çin’in 2021’de yürürlüğe koyduğu kripto yasağından ayırmaya istekli olduğunu açıklamıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir