Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.614
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.614
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sıcak Gelişme: Ödeme Devi Bu Altcoin’le Ortaklık Kurdu!

Online ödeme şirketi Stripe, yeni bir ödeme yönteminin testi için Twitter ile ortaklık kuruyor. Ödemeler ilk önce küçük bir Twitter geliştirici grubuna sunulacak. Stripe, şu an için yalnızca 2 altcoin projesini kabul edeceğini söylüyor.

Stripe, Twitter ödemeleri için bu altcoin projesini seçti

Duyuru, Web3 dışındaki büyük işletmeler tarafından kripto para birimlerinin kullanımı ve entegrasyonundaki artışla aynı zamana denk geliyor. Stripe bu yılın başlarında kripto işletmelerini desteklemeye başlamıştı. Şirketin daha geniş erişim sağlamak için kripto tabanlı platformları kullanmanın yollarını araştırdığı biliniyor. Son ortaklıkla, Twitter kullanıcıları artık ödemeler için Stripe platformunu kullanabilir. Super Follow ve Ticketed Space gibi para kazandıran ürünlerden toplanan fonlar, içerik oluşturucularına Connect aracılığıyla zaten ödeniyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Stripe’ın duyurusuna göre, yazarlar artık bir Bitcoin cüzdanına ödeme almayı tercih edebilecek. Kripto ile ilgili tüm işlemler ödeme platformu tarafından gerçekleştirebilir. Stablecoin USDC, birçok kullanıcı dolar tutmak istediğinden ödeme yapmak için kullanılacak. Resmi duyuru:

Stripe başlangıçta USDC ödemelerini destekleyecek. Ödemeler, düşük ücretleri, hızı, Ethereum ile entegrasyonu ve geniş cüzdan uyumluluğu (MetaMask, Coinbase Wallet ve Rainbow dahil) için seçtiğimiz Polygon ağı üzerinden gerçekleşecek. Geliştiriciler kazançlarını aldıktan sonra, bakiyelerini Polygon’da tutabilir veya Ethereum’a köprü kurmayı ve başka bir para birimiyle değiştirmeyi seçebilirler. Zaman içinde ek raylar ve ödeme para birimleri için destek eklemeyi planlıyoruz.

Stripe, ödemeleri kolaylaştırmak için Polygon ağını seçti

Ödemelerin için Polygon ağı tercih ediliyor. Bloga göre Polygon, ucuz maliyetler, Ethereum (ETH) ile birlikte çalışabilirlik ve geniş uyumluluk dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle seçildi. Alınan nakit, Polygon’da tutulabilir veya başka bir para birimine dönüştürülmek üzere ETH’ye köprülenebilir. Stripe zamanla diğer altcoin projelerini desteklemek istediğini söylüyor.

Twitter’ın Sanatçılar Ürün Lideri Esther Crawford, ağın diyaloglar ve izlenimler oluşturan yaratıcılara yardımcı olmaya çalıştığını söyledi. Stripe ile işbirliği, yazarlara kripto para biriminde de tazminat alma seçeneği sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir