Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.824
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.824
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Sıcak Gelişme: Genesis CEO’su Çözüm İçin Daha Fazla Zaman Gerektiğini Söyledi

Genesis

Genesis, müşterilerine yazdığı bir mektupta ödünç alma ve borç verme hizmetleri için bir çözüm bulmaya ve danışmanlarla çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Genesis, kripto para borsası FTX’in çöküşünün ardından para çekme işlemlerini askıya aldı. Şirket, o günden beri sermaye artırmaya ve alacaklılarla anlaşmaya varmaya çalışıyor. Şirket daha önce kripto para borsası Gemini’nin getiri ürünü olan Gemini Earn üzerindeki müşteri para çekim işlemlerini durdurmuş, Gemini  CEO’su ile arasında anlaşmazlık yaşanmıştı.

Genesis Geçici CEO’su Derar Islim, “Mümkün olduğunca hızlı hareket etmeye kararlı olsak da, bu biraz daha zaman alacak çok karmaşık bir süreç” dedi.

“Borç alma ve borç verme aracılık işimiz için bir çözüm bulmaya ve etkilenen tüm müşteriler için en iyi sonuca ulaşmaya odaklanmaya devam ediyoruz” diye ekledi.

Genesis İflas Edecek Mi?

Digital Currency Group’un bünyesindeki şirketlerin yaşadığı tüm sorunlar FTX çöküşüyle başladı. Çöküşle beraber DCG bünyesindeki Genesis, tetikleneni likidite krizinin önüne geçmek için yatırımcılarından 1 milyar dolar kredi toplamaya çalışmış fakat hedeflenen kredi toplanamayınca mevcut nakit kaynağını aşan normalin üzerinde para çekme talepleri nedeniyle çekim işlemlerini askıya almak zorunda kalmıştı.

21 Kasım tarihinde Bloomberght tarafından ortaya atılan iddiaya göre Genesis’in yeterli fon bulunamazsa iflas duyurusu yapabileceği bunu engellemek içinde Binance ve Apollo ile görüşmüştü. Genesis ise bu iddiaları yalanlayarak herhangi bir iflas durumunun olmadığını bildirdi.

Haberim Detayları İçin Tıkla

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version