Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.444
% 2.93
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.444
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Shopping.io CEO’su Duyurdu: Büyük SHIB Haberi Geliyor!

E-ticaret platformu, Shiba Inu (SHIB) ile ortaklığını ilerletmek istediğini duyurdu.  Shopping.io CEO’su Arbel Arif, Shiba Inu topluluğuna e-ticaret platformu ve SHIB arasında yaklaşmakta olan bir ortaklık hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Shopping.io ile SHIB ortaklığı genişliyor

Arif geçtiğimiz günlerde “Shibtoken + Shopping_io’ya büyük şeyler geliyor” diye tweet attı. Gelişme, MILKSHAKE takma adını kullanan resmi bir Shiba Inu ekip üyesinin Shopping.io ekibiyle bir toplantı yaptığını açıklamasından birkaç dakika sonra geldi. Gelişmeyle ilgilenen bir Shiba Inu meraklısı, MILKSHAKE’e toplantının ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Twitter kullanıcısı MILKSHAKE’e Shiba Inu ile Shopping.io arasında cazip bir ortaklığın yakın olup olmadığını sordu. Ancak MILKSHAKE, anlaşmayı erteleyebilecek pek çok ayrıntıyı açıklamadan ihtiyatlı olmayı seçti. Milkshake, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Aslında, uzun süredir birçok kripto projesini desteklemek için çalışıyorlar, shop_io ve @ArbelArif, kriptonun rahatlığını büyük yatırımcılara getirme konusunda güzel bir vizyona sahipler. Her zaman yeni fırsatları keşfetmenin ve yakalamanın harika olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten de Shopping.io, kripto para meraklılarının varlık sınıflarını Walmart, eBay, Amazon vb. dahil olmak üzere çeşitli e-ticaret platformlarında harcamalarını sağlamaya kararlıdır. Şirket kendisini kripto para birimleri ve perakendeciler arasında bir köprü olarak tanımlıyor. Firmaya göre, şu anda platformlarında seçili e-ticaret mağazalarında ürün satın almak için kullanılabilecek 200’den fazla kripto para birimini destekliyor.

Shopping.io, birçok kripto para birimini destekliyor

Shopping.io tarafından desteklenen kripto para birimleri arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) vb. sayılabilir. SHIB’in Shopping.io tarafından desteklenen tokenler arasında yer alması dikkat çekicidir. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, geçen yıl Shopping.io’nun uzun desteklenen kripto para birimleri listesine VeChain’i (VET) eklediğini bildirdi. Kripto para e-ticaret platformu, geçen yılın sonlarında Tron (TXR) için destek de ekledi.

Shiba Inu zaten Shopping.io tarafından desteklenen tokenlardan biri. Bu nedenle, meme tabanlı kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesini daha da artırabilecek daha büyük bir duyurunun yakında yapılması ihtimali var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir