Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.207
% 5.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.207
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

ABD Tüketici Gözlemcisi Kripto Ödemeleri Takip Edecek

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Tüketici Mali Koruma Bürosu (Consumer Financial Protection Bureau) günlük kripto ödemelerini inceleme altına alıyor.

ABD Tüketici Gözlemcisi: Kripto Paralar İnceleme Altında

Tüketici Mali Koruma Bürosu, gerçek zamanlı kripto para kullanımını incelemeyi ve geleneksel finans sektöründe büyüyen Big Tech şirketlerinin gözetimini artırmayı planlıyor.

Kripto para birimleri, Terra ekosisteminin çökmesi sonrası Three Arrows Capital (3AC) gibi bazı kripto şirketlerinin iflas etmesinin ardından inceleme altına alındı.

Tüketici Mali Koruma Bürosu Direktörü Rohit Chopra bir röportajda, Tüketici Mali Koruma Bürosu’nun (CFPB) bu sonbaharda şimdi al, sonra öde (BNPL) ürünleri hakkında bir rapor yayınlayacağını ve önümüzdeki yılın başlarında tüketici finansmanı rekabetini artıracak bir kural önermeyi beklediğini söyledi.

Şirketlerin kredi ve ön ödemeli kredilerine atıfta bulunan Chopra, şu ifadelere de yer verdi:

“Amerika, Big Tech şirketlerinin finansal hizmetlere girmesine hazır mı? Sektörün ödemelere nasıl girdiğini şimdiden görmeye başladık. Diğer alanlara nasıl ilgi olduğunu da görmeye başlıyoruz. Bu, finansal hizmetlerin geleceği hakkında gerçekten birçok soruyu gündeme getiriyor”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir