Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$59.733
% 5.77
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 59.733
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

SHIB’i Eleştiren Kriz Kâhini’nden Korkutan Kripto Para Tahmini!

2008’deki konut krizini öngören ve şu anda Scion Capital’in kurucusu olarak görev yapan Michael Burry, bir dizi kripto para tahmini yaptı. Burry, önceden SHIB gibi kripto paraları eleştirmesiyle de kripto alanında tanınıyor. İşte detaylar…

Michael Burry, Coinbase ve SEC mücadelesine değindi

Michael Burry,  kripto yorumuna ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) için bazı sert sözlerle başladı. SEC’in Coinbase soruşturmasıyla ilgili bir Bloomberg makalesine yanıt veren Burry, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun soruşturmalarında iyi performans gösterecek kaynaklara sahip olmadığını belirtti. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere SEC kısa süre önce Coinbase’e şirketlerinde insider trading hakkında soruşturma başlattı. Ayrıca SEC’in menkul kıymet olduğuna inandığı tokenları listeledikleri iddia edildi. Ardından SEC, hem kripto liderleri hem de politikacılar tarafından yoğun bir inceleme altına alındı. Pennsylvania senatörü Pat Toomey, SEC’in menkul kıymetin ne olduğu konusunda net bir görüşü olmadığını söyledi.

ABD yönetimine ateş püskürttü

Michael Burry, Coinbase hakkındaki yorumunu durdurmadı. Ayrıca Walmart’ın kâr isabetlerini tahmin etmedeki zaferi hakkında yorum yaptı. Burry, yüksek petrolve gıda fiyatlarının tüketicilerin diğer malları satın alma kabiliyetini azaltacağını tahmin etmişti. Ayrıca perakende devlerinin enflasyonla etkisini karıştırarak envanter stokuna neden olabileceğini tahmin etti. Diğer perakende şirketlerinin stoklarından kurtulmak için fiyatları düşürmesi bekleniyor.

Burry ayrıca, durgunluğun tanımını değiştirmeye çalıştığı için Biden Yönetimi’ne de ateş açtı. Son zamanlarda, Beyaz Saray, uzun süredir devam eden bir durgunluk inancının iki ardışık negatif GSYİH büyümesi olduğuna dair inancın yanlış olduğunu belirttikleri bir bildiri yayınladı. Başkan Joe Biden ve Hazine Bakanı Janet Yellen da ABD’nin enflasyona yaşamayacağını yinelediler. Ancak bu durum, Biden başkanlığına karşı yaygın eleştirilere neden oldu. Bazı insanlar Beyaz Saray’ın GSYİH rakamlarından zaten haberdar olduğuna ve hasar kontrolü yapmaya çalıştıklarına inanıyor.

Michael Burry’nin kripto para tahminleri

Burry ayrıca başka bir kripto tahmini yaptı ve kripto düşüşünün sadece yarısında olduğumuza inanmakta. Ona göre, kripto ve teknoloji hisse senetleri arasında güçlü bir ilişki var ve çeşitli şirketlerden gelen kazanç raporları hisse senetlerinin ve kriptonun daha da düşmesine neden olabilir. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Burry, Dogecoin (DOGE) ve Shiba INU (SHIB) gibi meme coin’leri eleştirmişti. Bu kripto paraların, anlamsız olduğunu iddia etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir