Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.076
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.076
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Shiba Inu Mucidi Tüm Tweetlerini Sildi! İşte SHIB’te Olanlar

Shiba Inu’nun (SHIB) anonim kurucusu “Ryoshi”, birden bire tüm tweetlerini sildi ve geriye sadece bir mesaj bıraktı. Shiba Inu kurucusunu kaybetti mi? Ryoshi son tweetinde neler söylüyor, işte ayrıntılar…

Shiba Inu kurucusu ortadan kayboldu, bu mesajı bıraktı

Kripto para yatırımcıları için Twitter’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. “Ryoshi” lakaplı anonim Shiba Inu kurucusu, tüm Twitter ve Medium blog gönderilerini silmeye başladı. Ryoshi, Shiba Inu’nun resmi çıkışını yaptığı Ağustos 2020 ile Mayıs 2021 arasında çeşitli sosyal medya platformlarında aktifti. Şaşırtıcı bir şekilde, geçen yıl aynı zamanda 30 Mayıs 2021’de Ryoshi dördüncü blogunu yayınlamıştı ve şimdi bir yıl sonra tümü silindi. Ayrıca, Ryoshi geçen yıl Mayıs ayında son tweetini atmıştı ve çoğunlukla paylaşım yapmaktan uzak durdu. Bir yıl sonra, kurucu sadece tüm gönderilerini ve bloglarını silmek ve profil resmini değiştirmek için geri döndü.

En son Medium blog yazılarında, 3 farklı basıkta şunları söyledi:

Önemli olan ben değilim ve bir gün habersiz gideceğim. SHIBA’yı alın ve yukarıya taşıyın…SHIB / LEASH / BONE / SHIBOSHI / SHIBA Metaverse…Her Shibarmy üyesi bir Ryoshi’dir. Birini değil, Shibarmy’nin görkemini temsil ediyor! SON

Ryoshi’nin kaybolmasına toplumun tepkisi

Ryoshi’nin hesabında herhangi bir gönderi olmayınca, farklı spekülasyonlarda beraberinde geldi. Bu arada, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, SHIB topluluğu için önemli güncellemeler ve bilgiler yayınladı. Ryoshi, yukarıdaki tek cümlelik mesajının arından, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’ya şu mesajı bıraktı:

Lütfen anlamsız şeyler söylemeyin. SHIB, LEASH, BONE, SHIBOSHIS ve SHIBA Metaverse’e odaklanın. En kısa sürede bir güncelleme paylaşın. İnsanları bekletip, tahmin yapmak zorunda bırakmayın. Haftalık bilgilendirmeler yapın. Boş işlere ihtiyacımız yok. Gelişiminiz, bir kaplumbağadan bile yavaş.

Bu arada, topluluk Shiba Inu’nun baş geliştiricisinden güncellemeler almaya alışmaya başladığında, Ryoshi geri döndü. Ancak bu sefer Twitter hesabından daha önce atılan tüm tweetleri silmeye geldi. Ayrıca Twitter profil resmini Tibetli bir şair olan Budist Jetsun Milarepa’nın resmiyle değiştirirken, başlık resmi de yarım ay resmiyle değiştirildi.

Birçok kişi, Ryoshi’nun belki de büyük bir geri dönüş yapmayı ve Shiba Inu projesinin günlük faaliyetlerine katılmayı planladığını öne sürüyor. Geliştirmeye tepki gösteren Shiba Inu’nun ana geliştiricisi Shytoshi Kusama şunları söyledi:

Ryoshi, herhangi bir projenin en başarılı anonim kurucularından biriydi ve hala öyle…, tamamlanmış bir Ryoshi’nin Vizyonu’na ve küresel ademi merkeziyetçiliği gerçekleştirmeye daha da yaklaşıyoruz, o bunu bize, The Shib Army…, Shib Shib’dir ve biz muhteşem kurucumuzun çizdiği yolu takip ederek geleceğe doğru büyümeye devam ediyoruz. Ryoshi’yi selamlıyor ve teşekkür ediyorum!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir