Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.277
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.277
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Shiba Inu Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Shiba Inu Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi

Shiba Inu tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

SHIB günlük grafikte bir ikili dip oluşumu tamamlamak üzere gibi duruyor. Şu anda boyun çizgisinde ve eğer bu çizgiyi yukarı yönlü kırabilir ve üzerinde kapanışlar gerçekleşirse, yükseliş trendi başlayabilir. Ancak boyun çizgisinin hemen üstünde 0.011 seviyesinde bir order blokumuz var ve bu önemli bir direnç noktası.

Bu nokta, SHIB için bazı zorluklar yaratabilir ve ufak bir yatay hareket bekleyebiliriz. Eğer bu bölgeyi aşmayı başarırsa, zaten hedeflenen 0.014 seviyesine kolaylıkla yükselebilir.

Shiba Coin (SHIB), Ethereum tabanlı bir kripto para birimidir. 2020 yılında oluşturulan SHIB, Shiba Inu adı verilen bir köpek ırkıyla ilgili bir topluluk tarafından geliştirildi. Dogecoin’in benzer bir versiyonu olarak görülen SHIB, birçok insanın ilgisini çekti çünkü logoda Shiba Inu köpeğinin sembolü olarak kullanıldı ve Dogecoin’e benzer bir mizahi ve sosyal medya odaklı yaklaşıma sahip oldu.

Daha Fazla Bilgi İçin SHIB Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

SHIB Günlük Grafik
SHIB Günlük Grafik

MACD göstergesi şu anda pozitif durumda ve yükselişi destekler nitelikte. Eğer boyun çizgisi kırılırsa, MACD göstergesi tarafında da yeşil renkli hacim bloklarını görmeye başlayabiliriz. Şu an için hacim toplanma aşamasında gibi görünüyor.

SHIB`da MACD Göstergesi
SHIB`da MACD Göstergesi

RSI indikatörü de pozitiv durumda ve 70 seviyesinin üzerine atmayı başarmış durumda. Yükselişden soyumaya giden indikatörümüz yükseliş harektini tam destekleyecek bir durumda ve bölgede.

SHIB`da RSI Göstergesi
SHIB`da RSI Göstergesi

SHIB Piyasa Verileri

Piyasa Değeri: $6.03 milyar (1.87% artış, sıralama: #16)

Günlük İşlem Hacmi: $466.34 milyon (55.81% artış, sıralama: #20)

İşlem Hacmi / Piyasa Değeri (24s): %7.73

Dolaşımdaki Arz: 589.35 trilyon SHIB

Toplam Arz: 589.59 trilyon SHIB

Tam Piyasa Değeri: $6.03 milyar

SHIB INU Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir