Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.655
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu fiyatının yeni bir yükseliş için neye ihtiyacı var?

Piyasadaki gözde kripto paralardan bir tanesi olan Shiba Inu, piyasadaki genel düşüş eğilimi ile birlikte bugün %8 oranında değer kaybetti. Peki, geri dönüş için neye ihtiyacı var?

7 Kasım haftasına düşüş eğilimiyle başlayan SHIB, Ekim sonunda en iyi kripto para birimleri ile birlikte değer kaybetmeye başladı.

Son zamanlarda, SHIB yakma işlemleri ve token birikimleri meme coin’in fiyatı lehine hareket etti. Peki balinalar ve yakım işlemleri bu sefer fiyatı kurtarabilir mi?

40 milyon Shiba Inu token’ı yakıldı

Shibburn, son 24 saat içinde toplam 40.128.196 adet SHIB token’ının yakıldığını açıkladı.

Ekim ayının sonlarında, Shiba Inu’nun yanma oranı %1.800 gibi devasa bir artış gösterdi. Özellikle, Eylül ayına kadar aylık bazda yaklaşık 4 milyarlık bir yakım oranı ortalaması vardı. Ancak, yakım işlemleri o zamandan beri düz bir zeminde ilerledi.

Kripto para biriminin fiyatı Ekim ayı sonunda ivme kazanmasına rağmen, yanma hızı önemli ölçüde etkilendi. 8 Kasım’da SHIB token’larının 24 saatlik yanma oranı neredeyse %58 oranında düşüş yaşadı.

Son yakım işlemi ile bugüne kadar yakılan toplam SHIB token sayısı 410 trilyonun üzerine çıktı.

Yanan token’lar arzı azaltmayı, böylece fiyat ve talebi etkilemeyi amaçlar. Ancak bu her zaman fiyat hareketi için iyi sonuçlanmadı. Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu 0,00001093 dolar civarında. Bu da son 24 saatte %7,77 oranında düşüş yaşandığı anlamına geliyor.

Bununla birlikte, meme coin’in 24 saatlik hacimleri, son güne göre %12’lik bir artışla 471 milyon dolar kaydedildi.

Ethereum balinalarının hâlâ gözdesi

SHIB fiyatı için, 0,0000100 dolar seviyesi önemli bir destek ve direnç noktası görevi gördü. Shiba Inu’nun günlük fiyat grafiği, fiyatın son üç gün içinde 0,0000120 dolar seviyesinden neredeyse %16 oranında düşüş yaşadığını gösteriyor.

Meme coin’in ağırlıklı sosyal duyarlılığı olumlu olsa da, fazla hareket etmemişti. Ek olarak, Shiba Inu’nun sosyal hacimleri, fiyatların daha düşük seviyelere taşınmasının ardından geriledi.

Shiba Inu’nun günlük ticaret hacimlerinde hafif bir artış var. Ancak bu aynı zamanda fiyat momentumu düşüşe geçtiği için Shiba Inu tasfiyelerini de gösterebilir.

İlginç bir şekilde Ethereum balinaları hâlâ SHIB token’larını biriktirmeye devam ediyor. WhaleStats’tan elde edilen veriler, en iyi 2.000 ETH balinasının, 102 milyon doların üzerinde SHIB token’ına sahip olduğunu gösteriyor.

Alıcılar biraz hareketlenirse Shiba Inu fiyatı yeniden 0,0000120 dolar seviyesini ziyaret edebilir. Ancak 0,0000100 dolar seviyesi şimdilik bir destek noktası görevi görüyor. Bunun altına bir düşüş, potansiyel olarak daha fazla satışlara yol açabilir.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir