Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.498
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.498
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu Ekosistemi Umut Veriyor

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), düşen piyasaya rağmen ekosistemini geliştirmeye ve büyütmeye devam ediyor.

Shiba, geçtiğimiz günlerde NFT oyunu Shiba Eternity ile gündem olmayı başardı. Tüm dünyada yayına soktuğu oyununa yoğun ilgi alan meme token projesi, bunu fiyat istikrarına yansıtamadı. Popüler proje, Shiba Eternity dışında farklı NFT çalışmalarını da yürütüyor.

Shiba Verileri Ilımlı Bir İzlenim Veriyor

NFT kart oyunu ile sosyal metriklerde liderliğe kadar yükselen Shiba, bu etkileşimi fiyat anlamında değerlendiremedi. Ardından gelen Fed faktörlü düşüşler, fiyat konusundaki tüm beklentileri boşa çıkardı. Ancak, grafik fiyatlanması bir kenara bırakıldığında Shiba ekosistemi önemli ölçüde büyüyor.

Shiba ekibi NFT alanında umut verici çabalar gösteriyor. Meme token ekibinin koleksiyonlarından birisi olan SHIBOSHIS, topluluğun ilgisini çekmeyi başardı. Analiz ve web sitesi NFT GO‘ya göre koleksiyon, taban fiyatında yaklaşık yüzde 3‘lük bir yükseliş gerçekleştirdi.

Shiba Inu, Yakım Platformunu Bünyesine Alacak

Shiba Inu ekibi, meme token’in arzını azaltmak için topluluk tarafından kurulan Shiba Burn Portal‘ı bünyesine katacak. Portal topluluğa çok yardımcı oldu ama beraberinde sorunları getirdi. Shiba yakım sorumlularına ödül vermeyen platform, ilerde ciddi bir sıkıntıya sebebiyet verebilir.

Bu sorunları çözmek isteyen Shiba ekibi, topluluğun çıkarlarını korumak için platform kontrolünü eline aldı. ShibaSwap tarafına teslim edilen protokol, artık resmi olarak Shiba Inu projesine ait olacak.

Shiba Burn portalını da bünyesine katacak ShibaSwap platformu, son haftalarda fazla bir ilerleme kaydetmedi. Geçen ay platform üzerinde barındırılan TVL ciddi bir düşüş yaşadı. Şu sıralar ShibaSwap TVL’si 22 milyon dolar civarlarında ilerliyor.

Günden güne gelişen ShibaSwap platformu, DeFi alanında rekabet edebilmek için henüz tam anlamıyla hazır durumda değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir