Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SHIB ve Bu 8 Altcoin’den Büyük Haberler: Fiyatlar Sıçradı!

Kripto para borsası Firstrade, BTC, ETH, SHIB ve DOGE’yi listeliyor. Bu yazıda, Cardano Vasil hard fork’tan Ripple’ın son ortaklarına, haftanın en önemli haberlerini listeleyelim.

SHIB, Cardano, Ripple ve Elrond’dan haftanın haberleri

Charles Hoskinson, Vasil Testnet’in 3 Temmuz 2022’de başlayacağını onayladı

Cardano (ADA) kurucusu, en son Youtube yayınında, Vasil tesnet 3 Temmuz 2022’de piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu lansmanı Temmuz sonunda bir mainnet izleyecek. Hoskinson ayrıca, Vasil’in Cardano’nun başlangıcından bu yana inşa ettiği en karmaşık hard fork olduğunu kaydetti. Ekibin başta Terra olmak üzere diğer kripto projeleri gibi herhangi bir hata yapmayı göze alamayacağı için bu ayın başlarında Vasil’in ana ağ lansmanını ertelediğini de sözlerine ekledi.

Ripple, Escrow’dan bir milyar XRP’nin kilidini açtı

Ripple ağı, aylık token kilidini açma girişimiyle uyumlu olarak, emanetten bir milyar birim XRP daha açtı. İki işlem tam olarak aynı anda tamamlandı. İki postalık 500 milyon XRP’nin dolar değeri yaklaşık 329 milyon dolar.

Bu arada, Whale Alert, kilitler açılmadan önce birkaç kripto borsası ve bilinmeyen cüzdanlar arasında büyük miktarda XRP işlemi yapıldığını bildirdi.

Kolombiya hükümeti tapu sicili için XRPL Blockchain kullanacak

Barselona merkezli bir yazılım geliştirme firması olan Ripple ortağı Peersyst Technology, bir yıllık çalışmanın ardından Kolombiya’nın XRPL Blockchain’in üzerine ilk Ulusal Tapu Sicili’nin başlatıldığını duyurdu.

Çözüm, Kolombiya Ulusal Arazi Ajansı “AgenciaTierras” için uygulandı. Bununla birlikte, kripto paraların XRPL’ye kaydedilmesini ve orijinalliklerinin bir QR koduyla doğrulanmasını sağlayan XRP damgasını temel alıyor

DOOAR, Solana tabanlı en büyük DEX platformu haline geldi

STEPN’in DEX platformu DOOAR, Solana tabanlı en büyük merkezsiz borsa haline geldi. Son veriler, DEX platformu DOOAR’ın Orca’yı geride bıraktığını gösteriyor.

Firstrade, BTC, ETH, SHIB ve DOGE’yi listeliyor

Firstrade Securities, yeni borsasının lansmanının bir parçası olarak, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) listeledi.

MakerDAO üyeleri daha fazla merkezileşme önerisini reddetti

MakerDAO üyeleri, merkezsiz ilkelerini korumak için rekor sayılarda ortaya çıktı. Aynı zamanda, gelecekteki DAO yönetimi için yeni emsaller belirledi.

Yalnızca MIP75c3-SP1 olarak bilinen üçüncü teklif, Maker’ı “mümkün olduğunca hızlı” büyütmeyi amaçlayan yeni bir “Büyüme Görev Gücü” tarafından denetlenecek isteğe bağlı bir fonun kurulmasını önerdi. Bu öneri, MKR’nin %76’dan biraz fazlasının karşı oy kullandığı en tek taraflı ret aldı.

Elrond Network, Jungle DEX’i piyasaya süreceğini duyurdu

Elrond, Jungle DEX’i tanıttı. AMM platformu, herhangi bir Elrond Standard Digital Token’ın (ESDT) listelenip alınıp satılabileceği yer olacak. Blockchain protokolü, bunun merkezsizliğe doğru büyük bir adım olacağını vurguladı.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, EGLD fiyatı duyuru ardından %9 değer kazandı.

Djed, Vasil Hard Fork’tan son piyasa sürülecek

Djed ekibi, Vasil Hard Fork ana ağının piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek. Duyuru, yakın tarihli bir COTI blog gönderisinde Djed ekibi tarafından yapıldı:

Ayrıca Cardano’nun Vasil hard fork’unun gerçekleşmesini bekliyoruz. Vasil hard fork, Djed’i Mainnet’te güvenli bir şekilde çalıştırmak için gerekli olan ölçeklenebilirliğe izin verecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir