Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.255
% 6.60
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.255
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SHIB Değil: CME Group, Bu 2 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi!

CME Group, son zamanların en popüler coin’lerinden biri olan Shiba Inu (SHIB) değil, Cardano (ADA) ve Solana (SOL) için heyecan verici planlarını açıkladı. İşte detaylar…

CME’nin gündeminde SHIB değil, ADA ve SOL var

Bir CME Group yöneticisi bu hafta başlarında yaptığı açıklamada, Solana (SOL) ve Cardano (ADA) için yakında Chicago Ticaret Borsası’nda vadeli işlem sözleşmeleri sunulabileceğini söyledi.  CME’de hisse senedi ve kripto para birimi ürünleri direktörü Payal Shah, Londra’daki Dijital Varlık Zirvesi’nde konuştu. CME’nin altcoin’ler için vadeli işlemler ve diğer türev ürünler sunmayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda, bu konuyu incelediklerini, ilk iki kripto para (Bitcoin ve Ethereum) dışında kalanlar konusunda, Cardano ve Solana için talep aldıklarını belirtti. 

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere SOL ve ADA piyasa değerine göre ilk 10’daki yerlerini sağlamlaştırdı. Yazım itibariyle SOL, 44.08 milyar dolarlık piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para oldu ve ADA, 37.9 milyar dolarlık piyasa değeri ile dokuzuncu en büyük kripto para oldu. Solana, özellikle, çok fazla büyüme gördü. 2021’de en iyi performans gösteren kripto paraydı ve 2021 yılının başında 1.84 dolar iken 15 Aralık’a kadar 178.26 dolara yükseldi.

ADA ve SOL vadelileri için zorluklar mevcut

Shah, CME’nin SOL veya ADA için vadeli işlem sözleşmeleri teklif etmeden önce iki ana zorlukla mücadele etmesi gerektiğini söyledi. İlk olarak, borsanın vadeli işlem sözleşmeleri, fiyat için beş farklı borsaya bağlı oldukları için bir endekse yerleşiyor: Birinde kesinti olursa, yine de kesin bir fiyatı vardır ve vadelilerini ayarlayabilirler. Diğer bir endişe düzenleyicidir. “Evrakları nereye göndereceğimizi bilmemiz gerekiyor” dedi.

CME’nin halihazırda sunduğu Bitcoin ve Ethereum ürünlerine çok fazla talep var. Emtia borsası geçen hafta mikro Bitcoin ve mikro ETH vadeli işlemleri için seçenekler sunmaya başladı. Mikro, traderların Bitcoin veya Ethereum fiyatının 1/10’u değerinde artışlarla türev sözleşmeleri satın alabilecekleri anlamına gelir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir