Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.363
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.363
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Shiba Inu Locker Programını Başlattı: İşte Tüm Detaylar!

Shiba Inu (SHIB) topluluğu, bu hafta başlarında, SHIB: The Metaverse adlı projenin ayrıntıları açıklandığında, oldukça heyecanlanmıştı.   SHIB: The Metaverse’in piyasaya sürülmesinin ardından Shiba Inu topluluğunun heyecanına rağmen, pek çok insan yaklaşan proje hakkında kapsamlı bilgiye sahip değil. Bu makalede, yeni proje hakkındaki tüm detayları sunmaya çalışacağız.

SHIB: The Metaverse nedir?

Girişimin arkasındaki ekibe göre, SHIB: Metaverse, geçmişi de dahil olmak üzere Shiba Inu hakkında neredeyse her şeyi gösteren bir projedir. Girişim, yeniliğini ve birliğini yakalayan güzel görseller kullanarak Shiba Inu’nun tarihinin sanal bir temsilini yaratır ve aynı zamanda projenin destekçilerine verilen bir isim olan SHIBArmy için bir ev kurar. S

HIB, LEASH, BONE ve yaklaşmakta olan oyna-kazan (P2E) oyunu da dahil olmak üzere tüm Shiba Inu ekosistemi, yeni aşamalar ortaya çıktıkça, tokenların her biri ayrılmaz parçalar olacak şekilde metaverse’te konumlandırılacaktır.   Shiba Inu ekibi, metaverse’ün geliştirilmesine kanalize edilecek fonları toplamak için AAA Game Developer Studio ile ortaklık kuracağını belirtti.

Shiba Inu metaverse’ündeki projeler

Şu anda, Shiba Inu’nun toplam 100.595 arsası olan bir dünyası var. Aşamalar halinde piyasaya sürülecek arazi parselleri, SHIBArmy’ye “Shiba’dan ilham alan ortamın” bir parçası olma fırsatı verecek. Proje ekibi, bazıları özel kalacak ve caddeler, bulvarlar ve merkezler için “ortak zemin” olarak kullanılacak olduğundan, arazilerin tamamını topluluğa vermeyi planlamıyor.

Arsaların tahsisine gelince, araziler “giriş aşamasında” tahsis edilmeye başlanacak. Tanıtım aşamasında toplam 36.431 adet parsel halkın hizmetine sunulacaktır. Bu aşamadaki araziler, aşağıda belirtildiği gibi buna göre dört katmana bölünecektir:

  • 1. Aşama (Elmas Dişler): 2.024 parsel
  • 2. Aşama (Platin Pençe): 5.714 parsel
  • 3. Aşama (Altın Kuyruk): 7.356 parsel
  • 4. Aşama (Gümüş Kürk): 17.030 parsel
  • Özel merkezler: 4.307 parsel

Arsa fiyatları nasıl olacak?

Dün yayınlanan ayrıntılara göre, arsa fiyatları ilgilendiğiniz katmana göre değişiklik gösteriyor. Pek çok destekçinin ekosistemdeki tokenların kullanılacağını düşünmesinin aksine geliştiriciler, arazi fiyatlandırma kripto para birimi olarak Ethereum’u (ETH) kullanmaya karar verdiler.  Ekip, ilgili tüm taraflara gerekli ücretlerini ödemek için açık artırma yoluyla toplanan fonların büyük bir yüzdesini stablecoin’e dönüştürmeyi planladığı için, hareket, Shiba Inu yerel kripto para birimlerine yönelik herhangi bir aşağı yönlü riski önlemek için tasarlandı. Parselin fiyat fiyatlandırma detaylarına göre, her bir kat için minimum sabit fiyat aşağıdaki gibidir:

  • 1. Katman (Elmas Dişler) = 1 Ethereum
  • 2. Katman (Platin Pençe) = 0,5 ETH
  • 3. Katman (Altın Kuyruk) = 0,3 Ethereum
  • 4. Katman (Gümüş Kürk) = 0,2 Ethereum

Shiba Inu metaverse’ünde arazi sahibi olmanın faydaları nelerdir?

Proje ekibi, SHIB sanal gerçeklik dünyasında arazilere sahip olmakla ilgili fırsatları açıkladı ve genel olarak şunları içeriyor:

  • Toprak sahipleri Shiba Inu başarı öyküsünün bir parçası olabilir.
  • Bir dizi girişim yoluyla aktif ve pasif gelir elde edebilirsiniz.
  • Kişisel projeler oluşturmak ve dağıtmak için ekosistemde benzersiz bir alana sahip olabilirsiniz.
  • Arazi sahipleri ekosistemdeki özel ayrıcalıklara ve özelliklere erişebilecek.
  • Arsanızda adınızın görünmesini sağlayacak, markanız için daha fazla farkındalık yaratabilirsiniz.

Nasıl erişilebilecek?

Geliştiriciler, metaverse projesine ve gelecekteki diğer projelere yeni alan adı SHIB.io aracılığıyla erişilebileceğini kaydetti. Topluluk üyelerine, bir kimlik avı saldırısına yol açabilecek bir kopya etki alanını ziyaret etmekten kaçınmak için web sitesine erişirken dikkatli davranmaları tavsiye ediliyor.

Shiba Inu metaverse’ünde arsa satışlarına katılma süreci nasıl olacak?

Shiba Inu ekibi, insanların metaverse’de arazi satın almalarını sağlamak için üç aşamayı benimsemeyi seçti.

  • Teklif etkinliği

SHIB: The Metaverse’de bu prosedürü kullanarak bir arsa edinme sürecine katılmak için, resmi web sitesinde yeni geliştirilmiş bir kilit (locker) aracında LEASH tokenınızı veya Shiboshi NFT’nizi kilitlemeniz gerekecektir. Varlıklar en az 45 gün süreyle kilitlenecek ve teklif 72 saat (üç gün) sürecektir. Kullanıcılar, istedikleri herhangi bir arsayı bulmak ve tekliflerini ETH’ye yerleştirmek için etkileşimli bir harita kullanabilir.

Fonlar hemen cüzdanınızdan düşülecek ve kimse teklifinizden daha fazla teklif vermediğinde arsa mint etmenize izin verilecek. Benzer şekilde, başka bir kullanıcı teklifinizden daha fazla teklif verirse, kesilen para cüzdanınıza geri iade edilecektir.

  • Yatırımcı etkinliği

Bu, teklif etkinliğine katılma fırsatı bulamayan sadık LEASH ve Shiboshi sahiplerini ödüllendirme sürecidir. Bu aşama, teklif olayı sona erdikten hemen sonra başlayacak ve yedi gün sürecektir. Resmi locker’ı kullanarak LEASH ve Shiboshi’lerini kilitleyen kişilerin, ilk aşamada satılmayan kalan arsaları satın almalarına izin verilecek.

  • Halka açık satış

Bu aşamada, LEASH ve Shiboshi’ye sahip olmadıkları için ilk iki aşamaya katılamayan kişilerin, ilk iki etkinlik sona erdikten 10 gün sonra kalan müsait arazileri satın almalarına izin verilecektir. Bu işlem için herkes yukarıda belirtilen sabit fiyatlardan her kat için arazi satın alabilir. Shiba Inu yaptığı duyuruda, arazi satışı etkinliklerinden elde edilen tüm gelirin %3’ünü ilk iki aşamaya katılan tüm LEASH locker’larına dağıtacağını söyledi. Ödüller, BONE tokenı olarak dağıtılacak ve kilit açma süresince piyasaya sürülecek.

Shiboshi ve LEASH lcoker programı

Shiba Inu ekibi, Shiboshi ve LEASH için kilitleme sistemini açtığı için sanal gerçeklik arazisinin satışına başlamak için daha fazla beklemeyi planlamıyor. Shiboshi ve LEASH locker’ları, sahiplerinin yaklaşan arazi satışına katılmak için belirli bir süre için bu varlıkları kilitlemelerini sağlayacaktır. Bu makalede bahsedildiği gibi, LEASH ve Shiboshi soyunma programına katılan yatırımcılar, arazi müzayedesinin ilk iki aşaması olan teklif ve sahiplik etkinliklerine katılmaya hak kazanacaktır.

SHIB’nin ilk iki etkinliğine katılmak isteyen yatırımcıların kilitleyebileceği minimum LEASH miktarı 0,2, maksimum 5 LEASH’dir. Benzer şekilde, Shiboshi sahiplerinin en az 1 maksimum 10 NFT kilitlemesi gerekecektir. Kilitlediğiniz LEASH ve Shiboshi sayısının teklif verebileceğiniz arsa miktarını belirleyeceğini belirtmekte fayda var.

Ayrıca ilk iki etkinliğe katılmak isteyen yatırımcıların kilitli Shiboshi ve LEASH’lerini minimum 45, maksimum 90 gün boyunca locker’da bırakmaları istenecek. Varlıklarınızı başarıyla kilitledikten sonra, ilk satış etkinliği sırasında Ethereum kullanarak teklifinizi vermek için platformda sağlanan haritayı kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir