Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.473
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.473
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC, Spot Bitcoin ETF’leriyle İlgili FOMO Uyarısını Güncelledi !

SEC, spot Bitcoin ETF’leriyle ilgili ‘FOMO‘ uyarısını güncelledi! Yatırımcılar, beklenen onay sürecine karşı temkinli olmalı!

Washington, D.C. – Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), beklenen spot Bitcoin ETF onayı öncesinde yatırımcılara FOMO (Fear of Missing Out – Kaçırma Korkusu) konusunda bir uyarı daha yayınladı. Bitcoin, 44,873 dolar seviyelerine gerilerken, borsada işlem gören fonlar (ETF’ler) bu gelişmeyle birlikte dalgalanmaya maruz kaldı.

SEC’in Yatırımcı Eğitim Ofisi, dijital varlıkların, meme hisse senetleri, kripto paralar ve takas edilemez jetonlar (NFT’ler) gibi riskler içerdiği konusunda perakende yatırımcıları bir kez daha uyardı. 6 Ocak’ta yapılan Twitter gönderisinde, “FOMO’ya hayır deyin” başlıklı blog gönderisiyle, SEC, yatırımcıları aşırı fiyat dalgalanmalarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Bu uyarı, 2021’in ortalarında Bitcoin, Ether ve diğer birçok altcoinin tarihi zirvelere ulaştığı boğa piyasası sırasında ilk kez yapılmıştı. Piyasaların Mart 2022 civarında soğumasının ardından, SEC, yatırımcıları kripto varlıklarının volatilitesi konusunda tekrar bilgilendirdi. Spot Bitcoin ETF’lerinin onay sürecindeki belirsizlikler, piyasalarda artan oynaklığa neden oldu ve yatırımcıları daha temkinli olmaya yönlendirdi.

 

SEC, Spot Bitcoin ETF'leriyle İlgili FOMO Uyarısını Güncelledi !
X

Sosyal medyadaki birçok kullanıcı , raporun, SEC’in şu anda 10 Ocak’taki son tarihten önce karar bekleyen bir veya daha fazla spot Bitcoin ETF’sini yakında onaylayacağını öne sürebileceğini öne sürdü .

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir