Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.060
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.060
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SEC Komisyon Üyesinden Kripto Sektörüne Hatırlatma

SEC

SEC Komisyon üyesi Hester Peirce, bir konferansta yaptığı konuşmada kripto sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz yıl kripto sektörü için oldukça zorlu geçti. Yaşanan düşüşler ve iflaslara rağmen sektör, oldukça dayanıklı davranarak bunca olumsuzluğun arasında iyi bir başarı gösterdi.

Bu denli zor bir dönemim ardından SEC Komisyon üyesi Hester Peirce, sektör katılımcılarına kriptonun aslında ne olduğunu hatırlamaları gerektiğini söyledi.

SEC Komisyon Üyesinden Sektöre Hatırlatma

Duke’daki Dijital Varlıklar konferansında yaptığı konuşmada Peirce, yaşanan zorluklardan çıkarılması gereken dersler olduğunu söyledi.

Komisyon üyesine göre, 2022 hem kripto hem de düzenleyiciler için çok kötü bir yıl oldu. Bununla birlikte Peirce, geçen yıl ortaya çıkan sorunlardan önemli dersler çıkarılması gerektiğini düşünmekte.

“Bu derslerin temelinde, teknolojinin gelişmesinin zaman aldığı ve tam potansiyelini gerçekleştirmek için genellikle diğer alanlardaki yenilikçi gelişmelerle birleşmesi gerektiği gerçeği yatıyor.”

Ek olarak SEC komisyon üyesi, sektörün kripto para fiyatlarını yükseltmek ve tokenleri bir başkasına atmakla ilgili olmadığının akılda tutulması gerektiğinin altını çizdi. Sektörün güven sorunun önünne geçmesi gerektiğini vurgulayan Peirce, şunları söyledi;

“Geleneksel olarak insanlar bu sorunu çözmek için merkezi aracılara ya da devlete başvuruyorlardı, ancak kriptografi, blok zinciri ve sıfır bilgi kanıtı gibi teknolojiler yeni çözümler sunuyor.”

Bunun dışında komisyon üyesi, kriptonun geleceğine inanan insanları düzenleyicilerin sorunları çözmesini beklememeye çağırdı.  Bunun yerine zararlı uygulamalardan korunmak ve sektördeki iyi davranışları teşvik etmek için harekete geçmeyi öneriyor.

Peirce ayrıca, kriptonun değerini geliştirmenin sektördeki insanlara bağlı olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte ise SEC’in kripto tutumu merak konusu olacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir