Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.379
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.379
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

“SEC Bu Yıl Ethereum Spot ETF’lerini Onaylamayabilir”

Kripto para şirketi Variant’in Baş Hukuk Müşaviri Jake Chervinsky, bu yıl Ethereum (ETH) spot Exchange-Traded Fund’larının (ETF’ler) onaylanma olasılığı konusunda şüpheci olduğunu dile getirdi.

Chervinsky, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin (BTC) ETF’lerini onayladıktan sonra karşılaştığı siyasi tepkilere dikkat çekti. Onayın temelde mahkeme tarafından zorunlu kılındığını ve önemli tartışmalara neden olduğunu belirtti.

Mevcut piyasanın büyük ölçüde “a hype” tarafından yönlendirildiğini belirten Chervinsky, ETH ETF’sinin piyasada daha fazla heves yaratabileceğini düşünüyor. Bu terim, finansal piyasaları etkileyen insan duygularını ve genellikle yoğun alım satım dönemlerine yol açan etkilerini ifade eder.

Chervinsky’ye göre, SEC’nin bir ETH ETF’sini reddetmeyi haklı çıkaracak potansiyel bir hukuki argümanı bulunabilir, hatta bu argüman gerçek dışı olsa bile. Chervinsky, SEC’nin politik hedeflerine ulaşmak için mahkemede tartışmalı hukuki konumlara destek vermeye istekli olduğunu belirtti.

Blackrock’un neredeyse kusursuz bir şekilde ETF’lerin onaylanmasını sağlamadaki başarısının, SEC ile işbirliği yapma yeteneği kadar, baskı uygulama yeteneğiyle de ilgili olduğunu öne sürdü. Analist, SEC’nin Blackrock ve diğer ETH ETF sponsorlarına başvurarak başvurularını geri çekmelerini istemesi durumunda, bu talebin muhtemelen karşılanacağını tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir