Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.764
% 4.50
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.764
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Santiment Gözleri Cardano’ya Çevirdi: Bunları İzleyin!

Kripto piyasalara dair ürettiği önemli verilerle bilinen önde gelen kripto analiz firması Santiment, kripto para yatırımcılarının iyimserliğinin yükseldiğini bildiren açıklamalarda bulundu. İyimserlikten nasibini alan altcoin projelerinden olan Cardano (ADA)’da da fiyatın yükselmeye başlaması gözlerden kaçmadı. Santiment Cardano için izlenecek seviyelere dikkat çekti.

Cardano (ADA)’da bu seviyelere dikkat

Son günlerde genel kripto piyasalarda yaşanan toparlanmadan ve yatırımcıların pozitifliğinden artan ölçüde Cardano (ADA) da payını alıyor görünüyor ve toparlanıyor. Kripto çevrelerinde önemli on-chain analitik firmalarından olan Santiment, Bitcoin ve tüm kripto piyasası kendine gelmeye başlarken, kripto sosyal çevrelerinde traderların iyimserliğinde önemli bir artış olduğunu belirtiyor. Cardano’nun ADA tokeni, altcoin piyasasının geri kalanıyla birlikte bir toparlanma kaydediyor. Bu haber yazıldığı esnada ADA, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5 civarında bir artış göstererek 1,12 dolardan işlem görüyordu.

İşte Cardano’da izlemeniz gerekenler: IntoTheblock tarafından sağlanan on-chain sinyaller, basın zamanında ADA için çoğunlukla yükselişe geçti. Daha önce de coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Cardano 2022’nin başından bu yana adreslerde bir artış gördü. On-chain analiz firmalardan gelen bilgilere göre 10.000 ile 1.000.000 ADA arasında bakiyeye sahip Cardano adreslerinin 2021 Aralık ayının ortasından bu yana şaşırtıcı bir şekilde %15.000 oranında arttığını söyleyebiliriz. Santiment’e göre bu yatırımcı kategorisi, Ocak ayının sonunda 53,6 milyon dolarlık token biriktirerek varlıklarını ikiye katladı. Bunun dışında, 1-10 milyon ADA’ya sahip adreslerin elindeki bakiye, 2022’nin sadece ilk ayında %40,65 arttı.

Kripto endüstrisinde en popüler borsalardan olan Kraken, raporunda ADA’nın mevcut fiyat hareketinin günlük işlemleriyle birleştiğinde yükseliş göstergesi olabileceğini belirtti. Kraken ayrıca, Cardano’da dApp’lerin piyasaya sürülmesinin ardından akıllı sözleşmelerle etkileşime giren işlemlerin artık ADA işlemlerinin çoğunu oluşturduğunu belirtiyor. Cardano cüzdanlarının toplam sayısı son zamanlarda 3 milyon doları aştı. 24 Aralık itibariyle bu rakam 2,5 milyondu ve o zamandan beri 500.000’den fazla ADA cüzdanı eklendi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir