Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.704
% 1.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.704
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Deneyimli Analist: Bu Altcoin’in Geleceği Oldukça Parlak!

Coin Bureau, popüler bir kripto analizi ve piyasa yorumu programı. Coin Bureau, takas edilemeyen tokenler (NFT’ler) için bir “yardımcı token” olarak hizmet eden oyun altcoin projesi Enjin Coin (ENJ) için uzun vadeli bir görünüm yayınladı.

Popüler altcoin projesi için neden yükselişte?

Mayıs 2020’de yayınlanan bir kılavuzda Binance Research, Enjin Coin’den “blockchain oyunları için bir ürün ekosistemi” olarak bahsetti. Kılavuzda ENJ, yeni nesil blockchain varlıklarının değerini doğrudan desteklemek için kullanılan Ethereum tabanlı bir kripto para birimi olarak tanımlandı. Enjin’in on-chain uygulamalar için açık kaynak token standardıyla bütünleşen ve benzersiz bir blockchain gezgini (EnjinX) içeren eksiksiz bir ekosistem inşa ettiği bildirildi kılavuzda. Kılavuzda ayrıca şu ifadeler de yer aldı:

Kullanım örneklerinden bazıları, mülkiyet sertifikası, Enjin ekosistemiyle uyumluluk, gerçek dünyadaki değerleri ve somut özellikler arasında değişir. Birçok NFT’nin ENJ tokenleri tarafından desteklenmesi nedeniyle, benimsenmesi Enjin Coin’in etkin arzında azalmalara yol açmaktadır.

Coin Bureau’nun analisti “Guy”, Ethereum tabanlı oyun altcoin projesi Enjin Coin için uzun vadeli bir yükseliş tahminine sahip. Etherscan’dan gelen verilere atıfta bulunan Guy, The Sandbox (SAND) gibi benzer oyun projelerine kıyasla “önemli ölçüde daha geniş bir token dağıtımı” sağlayan ENJ tutan 162.000’den fazla benzersiz adres olduğunu iddia etti. Guy, popülaritesine ve ENJ’nin iki katından fazla piyasa değerine sahip olmasına rağmen, SAND’ın yalnızca yaklaşık 100.000 benzersiz adres içerdiğini belirtti. Coin Bureau’nun analisti ayrıca, blockchain oyunları ve değiştirilemez tokenler üzerindeki heyecan dalgasından faydalanacağını söylediği Enjin’in benimsenmesini de vurguladı. Guy şunları söyledi: “Blockchain oyunları ve NFT’ler için çok erken günler olmasına rağmen, gelecek gerçekten Enjin, JumpNet ölçeklendirme çözümü ve Polkadot tabanlı parachain Efinity için oldukça parlak görünüyor.” Guy, Enjin’i, önde gelen mimarlar ve geliştiricilerden oluşan güçlü bir ekiple, blockchain oyunları ve NFT’ler alanında “öncü” bir güç olarak nitelendirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir