Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.306
% 6.51
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.306
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Santiment, En Hızlı Büyüyen 3 Altcoin’i Açıkladı!

Zincir içi analitik firması Santiment, Github verilerine göre Uniswap, Solana ve Cardano’nun en hızlı geliştirilen ilk üç altcoin arasında olduğunu bildirdi. Cardano, geliştiricilerinden günde 325 dikkate değer Github gönderimi ile geliştirme faaliyetinde üçüncü sırayı aldı. Uniswap, pazardaki en hızlı geliştirilen proje olmaya devam ediyor ve günde 1.260 Github gönderimi ile birinciliği korurken, ikinci sırayı Solana aldı.

UNI, SOL ve ADA, pazardaki en hızlı geliştirilen altcoin projeleri olmaya devam ediyor

Santiment’in metriği, binlerce genel Github deposundaki geliştirme verilerini takip ediyor. Bir altcoin projesine ne kadar çok kullanıcı katkıda bulunursa, sıralamada o kadar üst sıralarda yer alır. Geliştirme faaliyetinin kısa vadeli piyasa fiyatları üzerindeki etkisi projenin uzun vadeli büyümesinin sağlıklı bir göstergesi olabilir.

Coinmühendisi.com olarak paylaştıkları verileri yakından takip ettiğimiz Santiment’e göre Cardano 2021’de en gelişmiş kripto para birimlerinin başında yer alıyor. Akıllı sözleşme işlevine sahip halka açık bir Blockchain platformu olan Solana, kendisini bir Ethereum katili olarak lanse ediyor. Altcoin ayrıca CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimlerinde piyasa değerine göre altıncı sırada yer alıyor.

Cardano’daki son gelişmeler neler?

IOHK tarafından paylaşılan en son güncellemeler, şu anda Cardano üzerinde yaklaşık 900 projenin inşa edildiğini gösterdiğinden, Cardano 2022’de muazzam bir büyümeye tanık oldu. Altcoin kısa süre önce, EVM uyumlu bir Katman 2 olan Milkomeda’nın piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük bir birlikte çalışabilirlik dönüm noktasına ulaştı. Elde edilen bilgilere göre Milkomeda hem yan zincir hem de çoklu Blockchain birlikte çalışabilirlik vizyonunu elde etmek için çalışacak.

Charles Hoskinson, Snoop Dogg ve diğerleri, 5 Nisan’da koleksiyon öğeleri, yayınlanmamış müzikler, sunumlar ve yalnızca podcast’te bulunan diğer öğelerle Clay Nation’a katılacak. Altcoin projesinin CEO’su etkinlikten birkaç saat önce tweet attığında, her iki taraf da etkinlik öncesi heyecanlarını dile getirdi. Hoskinson ve Snoop Dogg’un Cardano360’taki Cardano ekosistemi hakkında “kaçırılmaması gereken bir sohbet” yapmasıyla beklentiler artmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir